איחור במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי

המשך לשאלה שרשמתי לך בתאריך 5/2/10 תחת כותרת - מבולבלת צריכה עזרה.

תשובתך לשאלה שלי היתה: שכנראה שיש לי ציסטה ואני הייתי בבדיקה אצל רופא שלי והוא אמר שאין ציסטה.

הבעיה שהמחזור לא הופיע עדיין. מחזור אחרון היה 29/12/09 (במשך שלושה חודשים היה סדיר). ב- 12/1/10 הופיע הפרשה חומה/אדומה אך לא כמו שבדרך כלל במחזור רגיל.
    ב-10/2/10 החלו הפרשות חומות בהירות ויום למחורת נעשו קצת יותר כהות אך הן ממש מעטות והמחזור לא מופיע. (זו הפרשה דומה לזו שהיתה חודש שעבר).

היום 12/1/10 כמעט ואין הפרשה (הפרשה עם מעט גושים קטנים במשך יומיים)

יש לי כאבי בטן כמעט כל הזמן הרגשה שהמחזור עומד להתחיל.

אני מאוד רוצה להיכנס להריון. עשיתי בדיקת שתן להריון בתאריך 27/1/10 והתוצאה היתה שלילית.

ב-3/2/10 עשיתי בדיקת דם שגם היתה שלילית.

אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה לעשות.

פעם אחרונה שקיימתי יחסי מין לא מוגנים היה ב- 11/1/10.

האם עדיין קיים סיכוי להריון? (קראתי שכאשר הריון צעיר הבדיקות יכולות לא להראות שיש הריון).

האם כדאי לבצע שוב בדיקת בטא?

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני לא יכול להשיב לך תשובה טובה בלי לעשות את האולטרסאונד בעצמי. יש אפשרות להריון , אבל היא כנראה קטנה. נראה כאילו הדימום הקל שהיה לך , למרות שהוא אינו דומה לוסת הרגיל שלך , הוא הוסת .

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה