שאלה חשובה...אני כבר מתייאשת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי את ד"ר ישי בפורום השכן על זה ששמעתי שלא רצוי להתקלח אחרי מיד. ולמה זה.. הוא ענה לי שאני בלי שום קשר למקלחת חייבת לשכב אחרי הסקס 15-20 דקות בכדי שהזרעונים ייכנסו לרחם... כרגע אני בתקופת ביוץ שהתחיל לפני יומיים ועשינו פעמיים "דוגי" ופעם אחת מיסיונרית (סליחה שאני מתארת כך...) כל פעם שכבתי קצת אבל לא יותר מ-10 דקות...זה אומר שיש מצב שלא ניקלט משהו??? דרך אגב... בתנוחת ה"דוגי" מיד שמסיימים אני מתהפכת ועוברת למצב שכיבה על הגב ..זה בסדר נכון??? תודה לכל הבנות כאן...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי שניני!!
    למה להתייאש??? לא להתייאש! תשתדלי לשמור על אופטימיות.. למרות שזה קשה קשה קשה ואני בעצמי מנסה ומתקשה... אבל יהיה טוב!!!
    בכל אופן, זה ששכבת עם רגליים למעלה 10 דקות ולא יותר, ממש לא ישפיע!
    זה אמור לעזור לזרעונים בדרכם למקום המיועד, ו-10 דקות זה בהחלט מספיק.. מה שנכנס נכנס ומה שיוצא אח"כ.. כנראה לא היה אמור להגיע לייעודו, ובכלל ברובו הוא רק נוזל הזרע...
    אל דאגה!!!
    תשמרי על החיוך, במיוחד בימים אלו ותמשיכו לעשות אהבה!!!!
    ד"א, אומרים ש"דוגי" זו תנוחה ממש טובה כי ככה איבר המין של הגבר נכנס עמוק יותר, וכאילו "מקצר" את הדרך של הזרעונים....
    ברור שזה טוב שאת ישר שוכבת אחרי זה עם רגליים למעלה!!
    בהצלחה לכולנו!
    בע"ה שעוד החודש ניקלט!!! אמן אמן ואמן!
    -מקווים לטוב-
  • תודה מאמי נקווה לטוב ושבעזרת השם יהיו בשורות טובות לכולןןןן...
  • את לא צריכה לעמוד עם סטופר בידיוק 10 דקות!
    תעשי סקס תשתדלי להיות רגועה להיות חיובית וב"ה זה יגיע!!! מבטיחה לך!
    ואסור להתייאש, את צריכה להיות חזקה ולהמשיך לנסות (בלי לחץ) ואם את רואה שזה "מתעכב" תפני לרופא.

ואני מבינה אותך גם אני הייתי כמוך וכמו כל הבנות (ובסוף נכנסתי להריון דרך הזרעה 2)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה