חייבת לשתף :( + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לשתף את שעברנו אתמול...

נסענו אתמול למרכז ליום הולדת של הבן של בת דודה שלי... בדרך, בכביש החוף, לא רחוק מנתניה, זבלון אחד שהשד יודע מי נתן לו רשיון נהיגה "חתך" אותי וכדי לא להתנגש איתו נאלצתי לברוח ונכנסתי במעקה הבטיחות בצד
    תודה לאל לא קרה לנו כלום (הייתי עם נטע) והאוטו עם נזק קל אבל ההרגשה של רגע התאונה והלחץ על הילדה גמרו אותי!!!!! כולי רעדתי מלחץ...

עכשיו כל הגוף כואב לי אימים (כנראה מהלחץ שהשתחרר ממני סופסוף... הייתי בלחץ ובמתח עד הלילה... )

ולשאלה: ברכת הגומל - אפשר לעשות לבד? כלומר יש משהו שאפשר לקרוא וזה נחשב לברכת הגומל או שחייבים את כל ה"טררם" בבית כנסת? כל כך כואב לי ואני בלי מצב רוח שרק המחשבה על לעלות עכשיו לבית כנסת עושה לי רע
10 תגובות
עמוד 1
  • אין צורך כלל בברכת הגומל אם לא נגרם נזק שכולל אשפוז בבי"ח. תרגישו טוב
  • קודם כל
    ב"ה שנגרם רק נזק ברכוש...
  • אין צורך כלל בברכת הגומל אם לא נגרם נזק שכולל אשפוז בבי"ח. תרגישו טוב
  • אלוהים ישמור תודה לאל שנגמר בשלום
    היום בבוקר אני כמעט ראיתי ילד נדרס במעבר חצייה בגלל נהג אדיוט שלא הקשיב למשמרות הזהב בחיים לא נבהלתי ככה, הוא עצר מהילד במרחק של עשירית המילימטר, פשוט צעקתי מבהלה ואח"כ התחלתי לבכות בהיסטריה (נבהלתי יותר מהילד )

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • העיקר שאתם בסדר
  • עצוב מאוד
  • תודה לאל שאת ונטע בסדר...סעי בזהירות יקירתי
  • תודה בננות!

נטלי אמרה שאין צורך בברכת הגומל
    מיטל אמרה שצריך מיניין ... למי אני מקשיבה?
  • התקשרתי עכשיו לרב שלי בשבילך...
  • תודה לאל שאתן בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה