היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני סובלת מאוד בדירה הזאת והיום עשיתי נספח לחוזה שבו אני מפנה את הדירה עד ה7 למרץ. והבטן שלי כואבת מהחרדה שמא לא אמצא דירה מתאימה ובמחיר סביר. אני בחרדות שחבל אפילו לתאר איזה
אם את סובלת בדירה שלך עשית צעד חכם ! איך הדס אמרה חשיבה חיובית !
כמו שדסי אמרה - תחשבי טוב - יהיה טוב תחליטי עכשיו שאת מוצאת את הדירה הכי נכונה לכם ואת זה תשדרי לעולם. העולם ייענה ויעזור לך בהצלחה מאמי אור כבר חזר לבי"ס? איך זה הולך?
ציטוט:פורסם במקור על-ידי sigalit37
אני סובלת מאוד בדירה הזאת והיום עשיתי נספח לחוזה שבו אני מפנה את הדירה עד ה7 למרץ. והבטן שלי כואבת מהחרדה שמא לא אמצא דירה מתאימה ובמחיר סביר. אני בחרדות שחבל אפילו לתאר איזה
המון בהצלחה!מסכימה עם הדסוש חשיבה חיובית יהיה טוב!את תמצאי המון בהצלחה