אחרי הסיפור הקשה עים אור+עדכון משמח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שהרבה בנות שואלות וזה ממש לא יפה מצידי לא לחלוק איתכן את הדברים הטובים, אבל כנראה שאני כבר קצת חוששת מהלא מובן.
    אחרי שאור חזר הבייתה ישבנו ושוחחנו והגענו להחלטה שהוא חייב טיפול וכמובן כולנו כמשפחה. אבל קודם כל הוא בשביל שחייב לדעת לשלוט בעצמו. אחרי זה הוא הבין שחייב ללכת ללימודים באופן סדיר ולמזלי הכל היה בדיוק בזמן כי ממש אור היה על הקצה לסילוק מהבית ספר, ועצם ביקורו הסדיר בשבועיים האחרונים. אז הדברים השתנו ואור קיבל צאנס להוכיח שהוא ילד רגיל. הוא כרגע מבקר בבית הספר באופן סדיר וממש מתפקד בסדר גמור. המורה שלו פשוט לא מבינה איך הוא ככה. בבית הוא גם מעולה והלואי ולא פתחתי את הפה שלי
19 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
  • איזה כיף לשמוע

שרק ימשיך ככה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• איזה יופי שיהיו בשורות טובות
  • וואי,
    איך חיכיתי עדכון כזה ממך...
  • לא הכרתי את הסיפור, אבל רק רציתי לומר שההודעה שלך קצת מפחידה אותי, כי כל פעם שקשה חושבים שכשהם יגדלו יהיה יותר קל, אבל בתכלס כל גיל והבעיות שלו

• וואו
    כמה טוב לשמוע...
    הוא כניראה היה צריך את הניעור הזה
    ואת - את פשוט אשה מופלאה ואמא מדהימה. מעריצה אותך.
    יום משפחה הכי שמח בעולם
  • ממש משמח לשמוע שהסוף בלי עין הרע טוב אחרי כל מה שעברת
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• פיתוש תודה רבה מאמי.

• אני ממש שמחה בשבילך ובשביל אור שהדברים מתחילים להסתדר כמו שצריך.
    כל הכבוד לך שאת אמא שיודעת איך צריך לנהוג ואם אמונה באור שהוא יצליח ובדרך שאת הולכת אני בטוחה שאתם תגיעו לשקט הנפשי ואפילו לחברות טובה בין אם ובן.
    כל הכבוד שימשיך ככה.
    בשורות טובות ויום המשפחה שמח

• וואי ממי אני כל כך שמחה בשבילכם
    מקווה שהכל יהיה בסדר, ולאט לאט תבנו את החיים שלכם מחדש

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • סיגלית

• איזה כייף לשמוע!!!
  • שמחה לשמוע