שיטת הבחירה-מומלץ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות רציתי לשתף אתכן בשיטה טובה שעובדת אצלנו-לגילאי שנתיים+

אז ככה- כידוע צירוף המילים "לא" +"רוצה" עובד חזק אצל הגורים שלנו בגילאים האלה, חברה סיפרה לי על שיטת הבחירה אחרי שהתלוננתי כל הזמן על זה שעידן עושה דווקא ובוכה מכל דבר שהוא לא מקבל...
    השיטה הולכת ככה -את רוצה לשטוף לו פנים -הוא "לא רוצה" את נותנת לו בחירה-רוצה לשטוף במים או שאמא תביא מגבונים ותנקה אותך?
18 תגובות
עמוד 1

• ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני שמחה לשמוע שמצאת דרך, שימשיך לך קל
  • ידוע!!
    וזה עובד נהדר!!!

תמיד כיף לגלות שיטה שמקילה על החיים!
  • תודה עדושה אני אנסה לאמץ גם

• מקפיצה
  • אחלה רעיוןןןןןןןן

אני אנסה
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• רעיון יפה
    [/url
  • אני מכירה את הרעיון וזה באמת עוזר.
    אני רק רוצה להוסיף משהו - כאשר את נותנת לילד בחירה בין 2 דברים והוא מסרב בתוקף לבחור כי הוא פשוט לא רוצה את שני הדברים אז את יכולה להגיד לילד: אתה רוצה לבחור בין זה לזה או שאמא תבחר עבורך... ואז הילד בוחר לבד.
    אם זה עדיין לא עוזר אז את בוחרת עבורו ולא מוותרת לו אפילו אם הוא בוכה. ככה לפעם הבאה הוא ידע לא להתעשק איתך....
    צריך רק לחייך!

• זו שיטה מעולה !!!
    כששום דבר לא עובד אצל יריני אני אומרת לו "אתה רוצה לבוא למקלחת לבד או שאמא תיקח אותך בכח??" גם זה בחירה לא??
  • גם זו בחירה
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח פנינוש קרעת אותי מצחוק
  • כל הכבוד לך שאת משתפת אותנו ,זה אכן מצויין
  • אצלנו לצערנו שילה כמה פעמים ממש התעקש לא לעשות אמבטיה, לא משנה מה הבטחנו לו, כמה הסברנו לו, בסוף עשינו לו בכוח..
    זה היה ממש ממש ממש לא נעים, לו ולנו בעיקר

• ועוד משהו שממליצים: לא לשאול
    דוגמא:
    [[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה