שאלה דיי חשובה...אני חדשה כאן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם...

שמי סיון כשנה נשואה לבעל מדהים....בין היתר גם סטודנטית, אני קראתי חלק מההודעות שלכם, בחודשים הראשונים נטלתי גלולות כי לא רציתי להיכנס עקב תחילת הלימודים, אך אח,כ הבנתי מהר שאני כן רוצה ילדים, לפני חודשיים נעלם לי הווסת הרופאת נשים אומרת בגלל הלחץ, אולי לחץ של לימודים..אינני יודעת מתי הביוץ שלי, אני מבקשת את עזרתכן , הייתי רוצה לדעת פרטים על תנוחות מסוימות, אך לגלות את הביוץ...אני חדשה בתחום וכבר מיואשת.....מה לעשות????
    תודה סיוון.

סיסי
8 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
  • מירית אני מעריצה אותך.....וסיון המון המון הצלחה
  • "אולי בקרוב זה יקרה" - תודה בשביל זה אני פה
  • היי,

תודה על העידוד בנות...
    אומר לכם שמזה חודשיים אני לא מקבלת ווסת....בדקתי עם ערכות ואני לא בהריון.
    לגביי הביוץ כל הערכות הקיימות לא "גילו" את ימי הביוץ...ישנה דרך אחרת?שמעתי משהו על מדחום?.....

בעלי כבר עשה בדיקה זרע והשבוע יש לי תור לרופאת נשים אשר תפענח את הבדיקה ותאמר לי מדוע אני לא מקבלת ווסת...
    אני לא יודעת מדוע בעלי נפגע מהבדיקה הזאת....ושואל מדוע אני צריך להיבדק אם את לא מקבלת....איך אני אמורה להגיב???. ולהמשיך הלאה?...אודה לכם בנות יקרות

סיסי
  • הבעיה עם הבעלולים שהבדיקות מהסוג הזה הן פגיעה בגבריות.
    גם בעלי היה לחוץ מהבדיקה והראה סימני אי נוחות ועצבים, אנחנו צריכות לקבל את זה, זה יעבור.
    הבדיקה של הזרע היא שגרתית לכן הוא צריך לעבור אותה, כדי לראות שהכל טוב.
    חוץ מזה שהרגילו אותנו לחשוב שהבעיה היא באישה..יקח עוד כמה שנים טובות כדי שהסטיגמה הזאת תצא לנו מהחיים.
    עד אז.. נצטרך לסבול בשקט.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • היי סיוון, מתי הפסקת את נטילת הגלולות.....
    בחצי שנה הראשונה לאחר הפסקתן הגוף קצת "מתבלבל"......

לפחות הבנתי....
  • גלולות הפסקתי חודשיים אחרי הנישואים מעל חצי שנה כבר......
    סיסי
  • היי,
    בהחלט יש עוד אפשרויות לבדיקת ביוץ
    זה אולטרסאונד ביום ה12 והרופא יאמר לך אם מבייצת או עוד לא..
    מאוד מומלץ כי זה הכי אמין....
    אני ממליצה שתלכי לרופא ואז ככה מעכב של כמה ימים.עד שאת מגלה מתי בדיוק הביוץ.
    בהצלחה לכולנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה