נכשל !!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ...!

עשיתי הפריה מס' 8 שכרגיל גם נכשלה
    הייתי צריכה לעשות בדיקת דם ביום רביעי אבל נראה לי שהמחזור
    החליט שחבל שאני העשה סתם בדיקה והוא כבר מראה סימנים .
    אין לי כוחות יותר !!!
    פשוט נגמרו לי הכוחות !!!
    אין לי מושג מה לעשות עם עצמי בא לי לקבור את הראש בחול
    ולהוציא אותו אחרי שיגידו לי שהתקופה המחורבנת הזאת עברה .
    הדמעות לא מפסיקות , העצב בלב שלא עובר , השמחה בכאילו שאני צריכה להראות לאנשים גומרת אותי עוד יותר !
    אני יודעת שה' מקשיב לתפילותיי אני יודעת שהתקופה הזאת תגמר

אבל מתי ??? כמה זמן עוד לעבור את הייסורים האלו ???
    כמה עוד מחטים אני צריכה לסבול , כמה עוד הרדמות ? 8 לא מספיק ?
    וכול פעם הציפייה ואח"כ לשמוע " לא הצליח " או פשוט לראות את ה
    דיי!!!!! דיי!!!!!
    אני פשוט לא מסוגלת להתקרב לכול החברות שלי , הגיסות וכו'.
    אני לא מסוגלת לנהל איתן שיחה כל הזמן מרגישה כאילו אני לא חלק
    מהן , כאילו אין לי מה לדבר איתן .אני אוהבת אותן בכל ליבי
    אבל כול נושא שיחה זה על הילדים שפשוט אני בקושי נפגשת איתן
    רק כדיי לא להרגיש לא שייכת .
    הלב שלי מרוסק לחתיכות אין לי כוח יותר ! אני לא יכולה לדבר עם אף אחד
    כי אף אחד לא באמת יבין את הכאב שלי !!! כולן אומרות שהן מבינות אבל הן לא ! הן ממש לא מבינות ואני גם לא רוצה שהן יבינו ( שלא יהיו במצבי ) .
    סליחה על הקדיחות פשוט הייתי חייבת לפרוק קצת !
13 תגובות
עמוד 1
  • אוףףףףףףףף יקירתי
    בחיי שאני בוכה איתך יחד עכשיו
    הדמעות יורדות לי מעצמן
    ואני יודעת יקירה כמה זה קשה כל פעם מחדש
    ליפעמים בחיי שאין מה להגיד
    וכל כך קיוויתי בשבילך שהפעם זו הפעם !
    נשמה שלי אני לא יודעת מה להגיד

את בטוחה שהמחזור הגיע ????
    מאמי אל תספידי לפניי הזמן
    אני יודעת שזה מרגיז לישמוע
    אבל אולי אולי ....

דברי איתי שתוכלי
    שולחת לך אלפיי
    אוהבת אותך
    ומיתפללת שאת טועה !

• אין טעויות התשובה חד משמעית !!!!
    אני אדבר איתך בהזדמנות הראשונה

• מבינה.

• רעיה יקרה,
    מה אני יכולה להגיד לך...שיתן לך קצת תקווה...אור....אני יכולה להגיד לך שאני מבינה מאוד את הכאב שלך, את היסורים שלך, את העצב העמוק שאת חווה, את החתיכות שאת מתפרקת אליהם כל פעם מחדש...אני יכולה להבין אותך ולשלוח לך הרבה חיבוקים, חיזוקים וכוחות להמשיך (המשלוח עליי...), להמשיך, עוד ועוד...
    קל להאמין שקל להאמין, והנה אנחנו הנשים שעוברות את טיפולי הפוריות צריכות להתאמת אם אותה אמונה שפתאום לרגעים לא באה בקלות, כי איך אפשר להאמין שזה לא מצליח...?
    כל התיאור שלך על המשפחה, הגיסות וכו'...מאוד מובן לי, ואם זה מה שאת מרגישה אז זה מה שאת מרגישה..
    אני מושיטה לך יד חמה ומלטפת, וכשתהיי מוכנה אני פה כדי להרים אותך, ואת פשוט תמשיכי הלאה, הלאה עד שתהיי אמא ואת תהיי.
    אני שמבינה אותך כל כך...

• רעיה... מתוקה, הכאב שלך מורגש עד לכאן, זה כאב עצום שאף אחד לא יכול להבין ולכמת.. פשוט אי אפשר...

מתוקתי, בבקשה ממך אל תקראי לזה כשלון, זה הנסיון הזה האחד לפני ההצלחה.. זה מה שזה.. זה לא כישלון.. ממש ממש ממש ממש ממש לא כישלון...

את יודעת שריבנו של עולם שומע את התפילות שלך, בוודאי שהוא שומע, הוא אוסף כל דמעה ודמעה שלך... ואותן דמעות הן מתוקות אצל ריבונו של עולם.. והשכר יקירתי.. הוא עצום.. ואת יודעת את זה...

נכון, התקופה הזו קשה, אין הרבה מילים לומר עליה, היא כמעט בלתי נסבלת, זה קשה מאוד להיות בתקופה הזו ולעבור אותה.. אבל זה מה שמייעד לנו ריבונו של עולם.. יש לנו מסלול.. וזה המסלול שלנו.. ואשר בסופו מחכים לנו האוצרות הקטנים שלנו...

אני יודעת שכרגע האמונה הזו לפעמים קשה לה להיאחז, לפעמים היא חומקת מבין הידיים והכאב והעצבות תופסים מקום נכבד, אבל את יקירתי.. עצומה וחזקה לאין שיעור...ואותה אמונה רק גדלה.. והרווח הוא רק שלנו... נכון אנחנו עוברות דברים לא פשוטים, זה גם נכון שלא תמיד קל להשאיר את הראש מעל המים ולפעמים היאוש גורם לנו לצלול לקרקעית.. אבל! אנחנו גדלות... אנחנו הופכות לאמהות עצומות, חזקות עם ראייה שונה לגמרי לחיים, והמרוויחים העיקריים בכל זה הם הילדים שלנו...

אני מבינה את הקושי להיות בסביבה שברוך ה' מלאה בילדים, אני באה ממשפחה מרובת בני דודים, שלרובם הגדול יש פעוטות משגעות... ותינוקות שנולדים.. וכל פעם מחדש.. זה בדיוק אותו הסיפור ואותן הרגשות, את לא לבד.. איתך נמצאות חבורת בנות גדולה מאוד שעוברת תהליכים מקבילים אליך.. זה לא מנחם, אבל רק שתדעי.. שהרבה בנות היו בצד הזה של המתרס ועברו באורך פלא ובקלילות לצד השני, זה שמפטפט על הילדים.. בעזרת ה', רעיה, גם את תדברי ותספרי על הזאטוטים שלך.. זה ברור כשמש!

רעיה, תרימי את הראש ואת הלב.. ותזכרי שריבהונו של עולם אוהב אותך.. במיוחד בכל הקשיים האלה..

והימים האלה יעברו... זה טיבעם של החיים.. התקופה תעבור!

מעכשיו אני מאחלת לך הריונות בריאים ומאושרים.. מלאים שמחה.. והמון זאטוטים... זה עוד רגע קורה... בדיוק עשית את הנסיון האחרון... כי עכשיו זה רק הצלחות!
  • שלום, לך.
    סלחי לי שאני לא כזו רחמנית, אבל ברצוני לשאול שאלה. למה הגעת להזראה שמינית? כמה שידועה לי יות מ- 4 - 5 לא עושים. ולמה שלא תגיעי כבר להפריה ותקדמי את עצמך בעניין. לי יש הרגשה כאילו את עומדת במקום ולא מתקדמת לשום מקום. ההזראות שלך הן לאחר פיורגון וכמה המינון?
    ((:
  • רעיה מקסימה, לא יכולתי לכתוב ולעודד אותך טוב יותר ממה שדינה כבר הפליאה לעשות
    אני שולחת לך חיבוקים חמים והמון תפילות שזו ההזרעה האחרונה שלא מצליחה, ההזרעה הבאה בע"ה היא הריון, אמן ואמן
  • Bell2304
    זו הפריה מס' 8 לא הזרעה
    היא כתבה בטעות הזרעה
    אבל היא כבר מיזמן בהפריות

• רעיה,
    את רעיה ותהיי בע"ה גם אם להרבה ילדים..פשוט בפנים בפנים תאמיני בזה..

אצלי-אישית, הסביבה כבר לחצה על טיפולים ולא האמנתי שלשם אגיע מייד, השהתי תהליך זה מתוך אמונה-פנימית שלי, כי רציתי לנסות קודם פתרונות-אחרים..

הגעתי כחלק מהמסע שלי לאייל-פוליטי מצפת (יש לו אתר),שבעיקר תומך בטיפולי-הזרעות/הפריות וכו'..זוהי ההתמחות שלו..להצליח לשמור על הזקיקים,זרעים וכו' (הטיפול גם בגבר וגם באישה) ולשמר את ההיריונות..
    אצלי ואצל בעלי הוא תמך בהסדרת המצב-הקיים (ביוץ,מחזור,עובי-רירית ואצל בעלי בזרע).

אני יודעת שבטח נמאס כבר לשמוע מכל-מיני פתרונות ומושיעים למיניהם,אבל אני חייבת לתת מנסיוני את הדרך לפיתרון שעבד אצלי ואצל בנות נוספות..
    האמנתי בו וזה הצליח לי..האמנתי שאם אני בוחרת בפיתרון כלשהו,זה מה שנכון לאותו-הרגע,לא-יילך,אמשיך הלאה, לפיתרון-הבא..

מאמינה,שתבשרי לנו כאן בשורות-טובות במהירה...
  • רעיה גיבורה אחת!!!

וואאההו!!
    מאיפה לקחת כוחות עד היום??? אני ל פ נ י הזרעה ראשונה וכבר מטפסת על הקירות.

את כל כך אמיצה! אני בטוחה שבזכות העקשנות הזו שלך , זה יצליח בסוף.

את תצליחי, אני בטוחה. אני כבר מדיימנת אותך כותבת פה על הנס שלך ומחזקת אחרות.

מחבקת אותך חזק חזק!!!

יונינה
  • BELL2304 את לא צריכה להיות רחמנית אני לא מחפשת רחמים !
    אני אחרי 3 הזרעות כפולות ו8 הפריות !
    לכול הבנות המקסימות תודה על מילות העידוד שלכן !
    העצב עוד קיים ואני מקווה שהוא יעלם במהרה ...
    אני מאחלת לכן כול מה שאני מאחלת לעצמי ואני חושבת שאין יותר מזה
    אז שוב תודה רבה לכן אני אוהבת אותכן ומאחלת לנו את כול הטוב שבעולם .

אוהבת
  • רעיה יקירה שמתי 2 רימונים אדומים שקניתי בחדר שינה
    ורשמתי לי כהת כסגולה לפריון.. בסוף זה עזר .. נסי..
    אני שולחת לך פופפפפפפפפפפוווו אישי בהצלחה מקוה שהסתיים המסע הארוך שלך ויתחיל מסע חדש אחר ומשמח..
    בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה