היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אפשר לאהוב עוד ילד כמו שאוהבים את הבכור? תוספת מהממת למשפחה:
15 תגובות
עמוד 1
אוי זו שאלה שהציקה גם לי
לא מכירה את הסיפור
אבל פעם למדו אותי שיש לנו שתי ידים ואם פותחים את שני הידים לצדדים אז יש מלא מקום --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כשהשני יוולד תשאלי וואו איך יש לי כ"כ אהבה לשניהם וזה רק מתעצם
לא צריך לגרום ללב של אמא לגדול....הוא גדל מעצמו!!! כל פעם מחדש
גם אותי השאלה הזאת הטרידה קודם עד כדי כך שבחודש ה9 להריון השכבתי את נוני לידי במיטה שלי אפילו בלי שהיא תבקש את זה
לא התנסיתי עדיין אבל לדעתי ללב יש תמיד מקום
התחושות האל הטבעיות והציפו אותי גם מיד אחרי הלידה, אבל זה מדהים איך בכל יום מתאהבים בקטנים יותר, כל יום הם עושים משהו חדש וכל חיוך שלהם ממיס
זה די מדהים - גם החששות של כולנו מכך, וגם היכולת של הלב לאהוב עוד ועוד ועוד ועוד. זה איכשהו קורה, וזה לא בא על חשבון אף אחד, אוהבים כל אחד בדרך שונה (כי כל אחד הוא אחר, מיוחד מכולם) אבל בהחלט באותה המידה - והכי מדהים - שעם הימים, השבועות, החודשים האהבה מתעצמת עוד ועוד. זה קורה. זה נפלא.
צ' גם אני שואלת את עצמי את זה ללא סוף מה יהיה כאשר.. אני מקווה שזה באמת כמו שכולן אומרות שיש מקום לכולם
תוספת מהממת למשפחה:
מניסיון - האהבה לא מתחלקת אלא מכפילה את עצמה
אני כרגע לא יכולה להגיד לה מניסיון שלי, כי יש לי בינתיים רק אפרוחית אחת
[[[
זה מציק לך - כי עדיין לא חווית הולדת ילד שני.
כשתלדי - תראי - זה פשוט טבעי - אי אפשר שלא לאהוב את ילדייך המסנג'ר שלי: [email protected]
אני מסכימה עם כולן ורוצה להוסיף, שלא רק שהלב מתרחב באותה שנייה שהילד השני נושם את נשימתו הראשונה , את מתחברת לשני יותר מהר... אני התחברתי לשי-לול ברגע!! ולפיצ לקחו לי כמה רגעים... (גם זה היה מאוד מהיר)
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
בהתחלה את אוהבת ברמה הקדמונית-החייתית- רק בזכותך-כי הוא הגור שלך. לאט לאט הגור הזה מראה לך מיהו ואת אוהבת בזכות מי שהוא.
האהבה שלי לאורי באה לי ממקום אחר מאשר אלה. עם אלה לא ידעתי למה לצפות, וגודל האהבה והאחריות כמעט הפילו אותי לקרשים. הייתי המומה מהעוצמה וזה שיתק אותי לפעמים. עם אורי ידעתי בדיוק לאיזה גבהים אני יכולה להגיע ובאתי מהמקום המצפה והמשתוקק, להכיר אותו ולאהוב אותו. מהמקום המנוסה.
כדי להסביר את עצמי יותר טוב: אלה הייתה צריכה לפלס את הדרך ללב שלי,, לאורי היה יותר קל להיכנס לי ללב כי הוא הלך בדרך שאלה הכינה. סופו של יום? שניהם הגיעו ושניהם בלב שלי...