איזה קטע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז למי שלא יודעת אני גרה בישוב מעבר לקו הירוק, ישוב קטן שיש בו רק מכולת בלי מבחר גדול של מוצרים...
    את הקניות הגדולות אנחנו קונים בנתניה- שזו העיר הכי קרובה אלינו.
    אבל....
    קורה לפעמים שאני נתקעת פתאום בלי טיטולים למשל, אז אני ניגשת למכולת וקונה טיטולים, אבל טיטולים פשוטים, לא מוכרים פה לא האגיס ולא פמפרס, ולא פרימיום, אלא "ליטופים" למי שמכירה ועוד חברות מהסגנון הזה.
    היום ראיתי חברה חדשה, האריזה של הטיטולים היתה עם ציורים של טלטאביז והיה כתוב עליה "HIGH QUALITY" כלומר- איכות גבוהה, אמרתי לעצמי: ננסה, מה יכול להיות...חוץ מהכיתוב הזה היו עוד כמה כיתובים בערבית (בטח משווקים את זה גם לכפרים הערבים פה באיזור)
    בבית פתחתי את האריזה ונדהמתי לגלות: טיטולי האגיס מקוריים במסווה של אריזה אחרת...
    שילמתי 34 ש"ח בלבד!!!! בלי שום מבצע
17 תגובות
עמוד 1
  • נהדר!!!!!!!
  • רצינית?
    תוספת מהממת למשפחה:

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • צ', אני מקווה שזה קבוע! היתה אמנם קופאית חדשה...אבל מישהו עזר לה למצוא את שם הפריט בקופה כי לא מופיע ברקוד
  • ואני מקווה שבעל המכולת לא יתלהב ויעלה מחיר אחרי שהוא יראה שיש ביקוש למוצר(מאלר ויגלו את האוצר הגלום
  • איזה מצחיק!!!
  • איזה מגניב!!!!!!!!!!!

• מגניב בטרוף שווה את הנסיעה אליך גם לקפה
  • ילה מפגש אצל נטלי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • יאללה עירית
  • נטלי את בטוחה שזה האגיס???? אני עדיין בהלם
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אם את רוצה צ', הוא מוזמן גם אליי הביתה לבדוק את טיבם מקרוב, כדי שתהיי רגועה.
    אני כולי בהתלהבות מתקשרת לעמי ומספרת לו, והוא עם היושר שלו עונה לי: אולי זה גנוב, צריך לדווח על זה
  • תגידי לעמי שפעם שאלתי רב לגבי אחד השווקים בארץ שמוכרים שם סחורה מקורית במחירי בדיחה. אמרתי לו זה הרי ברור שזה גנוב אז איך מותר לי לקנות שם? והוא אמר לי שאני לא יכולה להוכיח שזה גנוב ולכן אני קונה בהיתר. אם זה גנוב זה עסק שלהם
    תוספת מהממת למשפחה:
  • יפה למה לא תהני כמו שאמא שלי אומרת הכל בסוף הולך לפח
    סתם ככה לא רוצה להרוס שמחות
    אבל יש להגיס גם סוג ב' יש לי חברה שהתלוננה לחברה
    והם אמרו לה שזה סוג ב'

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מעולה
  • הסתדרת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה