כנסו כנסו כנסו יש כאן פווווווווווווווווווו - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות.. שותפותיי למסע.. הבטחתי והנה אני כאן ומקיימת..
היום הייתי באולטראסאונד ראשון וראיתי עובר חלמון ודופק!!!!!!!!!!!!! אני כל כך התרגשתי .. ומאחלת לכן .. לדינה לשיווה לגריזלדה לאילנה לבקרוב זה יגיע אפרת ובפעם הבאה ולכל מי ששכחתי את הכינוי שלה .. לחוש את זה להתרגש מזה מממש בקרוב.. מאחלת לכן מתוך הלב ומהרחם.. כהת
והנה אבקה משובחת במיוחד שבאה עם המון אהבה : פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
7 תגובות
עמוד 1
איזה כיף לשמוע בשורות טובות !!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאחלת לך הריון קל ותקין ושתצאי בע"ה ביידים מלאות ולא לשכוח להודות לבורא עולם על המתנה היקרה שנתן לך!!!!
מזל טוב ענקי
מודה לו מודה לו.. כל יום אני מנסה להבין את הדרך.. את זה עוד לא ממש הצלחתי לפענח..
היי...... ברוך השם אני כול כך שמחה....
בקרוב אצל כולם בפורום.... שיהיה המשך עגול, יפה ,מתוק ,שלם ועגול.....
מלא באהבה ,שמחה וכייף......
מזל טוב.....
"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."
מזל טוב שמחה בשבילך
מקסימה שכמותך!
מזל טוב! בשעה טובה! איזה כיף ואושר לקבל בשורות טובות! מאחלת לך הריון בריא בריא בריא ומושלם! כל התשעה חודשים!
זה הגיע! וטוב שכך! האבקה שלך מצויינת!
מזל טוב ענקי
מקסימונת!!!
איזה משמח!! זה לא הודעת בטא אפילו אלא הודעה על הריון אמיתי!!! מאחלת לך הריון תקין, בריא , חלק ומאושר!!