בנות יצירתיות כנסו.. (ליאת אמא ל-4 כנסי גם!) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכן...

ביום שישי הקרוב יש לנו בגן פעילות הורים וילדים וכל אחד צריך להביא משהו לארוחת בוקר...

אני בנוסף רוצה להביא "הפתעה" לילדים- יש לי בבית המון בצק סוכר שנשאר לי מהיום הולדת של תאיר ואני רוצה לגמור אותו....

תנו לי רעיונות מה להכין להם... רציתי להכין לכל ילד סוכריה על מקל עם איזושהי צורה מיוחדת אבל הבעיה שיש לי רק בצק בצבע לבן...

יש לכן רעיונות ?

6 תגובות
עמוד 1
  • אני גרועה בזה אולי תקני סוכריות על מקל אדומות ותעשי להם "עלי כותרת" לבנים
  • על מנת להכין סוכריה על מקר שתחזיק את צריכה לקנות חומר שמקשה את הבצק סוכר...אחרת היא תתכופף ככה ולא תהיה יציבה בכלל...בצק סוכר הוא גמיש ולא מתקשה בלי החומר הזה...אז את יכולה ללכת לחנות ולקנות אותו (הוא נקרא CMV אם אני לא טועה) ועל הדרך תקני צבע מאכל ויהיה לך בצק באיזה צבע שתקני...
  • אה... הבנתי.

ליאתי - אני חייבת את החומר הזה בשביל כל דמות שאני אכין?
  • כן מאמי...אחרת הבצק לא ייתקשה
  • רוצה משהו הכי פשוט?
    תוכלי להכין עוגת שוקולד או לקנות עוגה ובעזרת קורץ עוגיות או כוס להכין עוגולים / צורות כמספר הילדים. כל עוגה אישית לצפות בבצק הסוכר. אפילו אולי רק מלמעלה.
    להגשה אפשר לשים על עוגית במנג'טים / צלופן קטן נפרד.

כל הכבוד לך

• תודה ציקי - זה גם אחלה רעיון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה