שונאת את המעון שונאת מחלות ונמאס ליי - עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה שאני מקטרת אבל די אין לי כבר כח
    [/url
10 תגובות
עמוד 1

• איזה סיוט!!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איזה סיוט.. גם לנו זה היה ככה עם יותם..
    חה חה אמרתי ליאיר שאולי לא נשלם על חודש דצמבר כי יותם בכלל לא היה בגן ..
    המסקנות שלי:
    1. בחודש הראשון (לפחות מניסיון אישי) הם חולים, חולים, חולים אבל אח"כ הם כבר מחוסנים וטפו טפו לא נדבקים בכלום
  • אויי

• החלמה מהירה לנסיכה ושתרגיש טוב ב"ה...

• קודם כל תודה רבה לכולכן
    [/url

• בכל מקום יש מחלות, רק שבגן ההדבקות הכי גדולה כי הקטנים לא ממש שומרים על היגיינה- שמים בפה צעצועים וכו'..לא משנה כמה הגן ישמור על שטיפת ידיים, לא להכניס ילד חולה וכו'- הילדים יהיו חולים! במיוחד בשנה הראשונה לגן..
    יש תקופת דגירה שבה המחלה קיימת בגוף אבל עוד לא מתפרצת החוצה..זה אומנם טיפשי מצידם להגיד ש'הבת שלך היחידה שחולה' אבל זה גם טיפשי לנסות לגלות מי הדביק אותה...אגב כל ילד חולה קצת אחרת- יכול להיות ילד עם 41 מעלות חום ולהשתולל בגינה ויש כמו שלך עם 41 ואפטיים.
    העיקר שיהיו בריאים
  • נוגה אנחנו נרוב מהגן לבית או לגיסתי כי אחרי הגן אודיה ללא סבלנות
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה