סקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

16 תגובות
עמוד 1
  • אני העברתי את נוני בגיל שנה למיטת נוער עם מגן והיא הגיבה יפה מאוד והתלהבה מהמיטה החדשה
  • רק עכשיו ראיתי שילדנו כמעט באותו הזמן
    [/url
  • גם אני חושבת שכדאי לחכות עד גיל שנתיים
  • לא היא נרדמת מול הטלויזיה בסלון או עם חיבוק שלי או של בעלי ואחרי זה היא מועברת למיטה שלה
  • את עדי העברתי כשהייתה בת שנתיים למיטת מעבר.
    אחת הסיבות הייתה כמובן הלידה שמתקרבת ולא רציתי שהיא תרגיש ש"גונבים" לה את המיטה.
    כשהייתה במיטת תינוק הייתה נרדמת לבד בלי בעייה, כשהעברנו אותה היא גילתה את נפלאות האפשרות לרדת מהמיטה בקלות
  • היי סיוון, גאיה בערך סביב אותו גיל של עידן וגם היא עוד במיטת תינוק
    אני לא רואה סיבה להעביר אותה עד גיל שנתיים! כרגע היא לא מנסה לטפס מעל הסורג וכו....טפו טפו טפו
    לגבי מיטת מעבר או מיטת נוער עם מעקה, אני עוד מתלבטת וזה מאוד תלוי כי עד שנעבור דירה אנחנו מוגבלים במקום החדר שלה לא גדול...ונראה לי שעם מיטת נוער יהיה צפוף..נראה כבר

לגבי הירדמות, היא נרדמת במיטה שלה אבל חייב שמישהו מאתנו יעמוד ליידה עד שהיא נרדמת...לצערי היא מתעוררת בשלב זה המון..כל פעם יש לה תקופות..דווקא עד לפני חודש היא היתה לזמן קצר בתקופה טובה וישנה רצוף קצת.....
    מה אני אגיד לך..אני עייפה...בתקופת הגזים ישנתי יותר
  • שקד בן שנה ושמונה ועדיין ישן במיטת תינוק.
    נוח לו שם, ואני לא בלחץ להעביר אותו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • רוי עדיין ישן במיטת תינוק
    You're my heart, you're my soul

• אני העברתי את יותם למיטת מעבר בגיל שנה וחצי בערך..
    רק בגלל הלידה המתקדמת (שלא ירגיש שהתינוק "גנב" לו את המיטה)
    דווקא אחרי שהוא עבר למיטת מעבר הוא נרדם יותר טוב
  • אני העברתי את מוריה למיטה גדולה כשהייתה בערך בגיל של עידן, ביום (לילה) שהתחילה לטפס מעל המעקה של מיטת התינוק....
    לפני כן נרדמה כשאני יושבת ליד מיטת התינוק, אבל מאז שהעברנו אותה היא לא נרדמת בלי שאשכב לידה מצד אחד ומצד שני היא גם קמה בלילה ומגיעה למיטה שלנו..... לא יודעת עד מתי זה ימשך, מקווה שלא הרבה זמן...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • באיזה גיל העברתן את הקטנטנים ממיטת התינוק?שנתיים וחודשיים
    למיטת מעבר או מיטה רגילה?רגילה
    איך הגיבו?בהתלהבות חבל"ז
    אם לפני נרדמו לבד, גם אחרי נרדמו לבד?כן,כן
    כמה זמן לקח לו/ לה להתרגל?מייד
  • אני רואה שאני בחברה טובה
  • העברנו בגיל שנה ושמונה בערך. היתה התלהבות גדולה כי פתאום הרגיש "גדול".
    לא היה שינוי בשינה. גם אז וגם היום מתעורר פעם אחת וגם זה לעיתים רחוקות.

• באיזה גיל העברתן את הקטנטנים ממיטת התינוק? שנתיים ושלושה חודשים
    למיטת מעבר או מיטה רגילה? ההורים שלי קנו לו מיטת מעבר כי הדירה שלנו קטנה, אם היו לנו חדרים גדולים יותר אני מאמינה שהייתי רוצה רגילה.
    איך הגיבו?בהתלהבות!!!!!!
    אם לפני נרדמו לבד, גם אחרי נרדמו לבד? אנחנו יושבים לידו כמה דקות וכך זה גם היה במיטת תינוק.
    כמה זמן לקח לו/ לה להתרגל? בשבוע הראשון הוא מאוד התרגש ולקח לו יותר זמן להרדם, אבל ממש בקטנה.
    ]
  • מאורי עדיין ישן במיטת תינוק... בגלל שאני חוששת איך הוא יקבל את השינוי.
    הילד שלי לא אוהב שינויים בכלל!!!
  • דנדוש בת שנה ועשר ועדין במיטת תינוק לא ממהרת להעביר אותה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה