טוב..מתי היא כבר תישן לילה רצוף מתי??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי ואני קורסים...
    אני כבר עצבנית מזה....נטרפת...
    באמת שבתקופת ההנקה והגזים נהניתי מיותר שעות שינה..
    והיא כבר בת שנה וחצי!!!!!
    מה יהיה? ועוד אמרתי לעצמי נעשה הבדלים סבירים וככה לפחות נוכל להנות קצת מלילות רצופים לפני שנתכנן אח או אחות..אבל בקצב הזה יכלתי להביא גדוד שלם ולא הייתי מרגישה את זה מבחינת הלילות!
    אוף!!!!!!!!
    היא הולכת לישון ב20:30 וב22:30 מתחילה החגיגה.היא מתעוררת.מים! סבבה נותנת לה מים חוזרת לישון...אחרי 5 דקות מים..אחרי 5 דקות מים ככה אולי 10 פעמים...אין מצב שהיא צמאה כל 5 דקות...נראה לי סתם אובססיה על הבקבוק המזופת הזה (היא לא מסכימה לשתות בלילה מתוך הכוס אימון שלא מטפטפת אחרת הייתי שמה לה במיטה שתיקח לבד..היא רוצה מהבקבוק של הדייסה לשעבר ואז צריך להגיש לה)
    ניסיתי בלילות האחרונים אחרי פעמיים שלוש שהיא שתתה להגיד לה בתקיפות לא!אין! תחזרי לישון...אבל היא נכנסה לכזו הסטריה ובכי שמדוד בשעון- אחרי שעתיים וחצי היא נרגעה..והלכתי לישון ב2 בלילה..ולקום אחכ לעבודה..לא להיט!
    וככה זה כבר מעל חודש...היא לא מפנימה...

מה אני אעשה? אני כבר עצבנית עליה.על בעלי..על כל העולם

סליחה על החפירה תודה למי שקראה ויום נעים

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

11 תגובות
עמוד 1
  • ואוו...... זה באמת יכול להביא עצבים...
    אני יכולה להגיד לך שתאיר שלי בת שנתיים וחצי ועדיין יש הרבה לילות שהיא מתעוררת אבל יש גם לילות שלא

אני חושבת שאת פשוט צריכה להתעקש איתה על לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    את נותנת פעם 1 מים ... בפעם השנייה את נותנת לה ואומרת לה: גאיה את שותה פעם אחרונה וזהו - חוזרים לישון!!!

תתעקשי איתה יום יומיים שבוע שבועיים היא תתאיש!!!!!!
    עדיף לך לא לישון כמה ימים רצופים ולשמוע אותה בוכה מאשר שזה יימשך עוד מלא זמן!

שחהחה בהצלחה
  • בוקר טוב
    איך היא נרדמת בלילה? לבד או בעזרתכם?

לא הבנתי למה אי אפשר לשים לה את הבקבוק מים במיטה שתשתה לבד.

• אולי תני לי מטרנה לפני השינה וזה ישביע אותה יותר או דייסה בערב
    כנראה שהיא רעבה ולא ממש צמאה
    או שסתם רוצה תשומת לב
    מקווה שזה יסתדר

[center]
    [url=http://www.glitterfly.com]
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • צר לי לבאס, אבל שלי עוד מעט בן שלוש ולפעמים מתעורר בלילה...
  • היא נרדמת לבד במיטה
    ממטרנה היא גמלה את עצמה מזמן היא לא מסכימה לשתות
    ואת הבקבוק אי אפשר לשים לה במיטה כי זה של הדייסה זה מטפטף בשכיבה

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• מנסיון אישי....
    רק שטיפות מוח לפני שהיא עולה למיטה!

אז ככה: במהלך האמבטייה שלפני השינה להגיד לה: "אמא לא מסכימה לתת מים
    אחרי שעולים למיטה רק לפני כן...
    בזמן ההלבשה: ,נכון שאת ילדה גדולה? ולא מבקשת כל רגע מים מאמא??"

ואז רגע לפני השינה: שואלים "את רוצה לשתות לפני שאת עולה למיטה, כי אח"כ הולכים אך ורק לישון"

אני בטוחה שזה יעבוד. הרי היא לא באמת צמאה כל 5 דק', זה לא יכול להיות...
    זו סתם סיבה להשאר ערה...
  • אם נראה לך שזה באמת רק הבקבוק - אז תקני חדש או שתחליפי פטמה שלא תטפטף ותשאירי לה במיטה.
    יש ימים שהחדרי ילדים מאוד יבשים (מזגן או מקום חימום אחר) ויש ילדים ואנשים שצריכים לשתות גם בלילה (לאמא שלי עד היום והיא בת למעלה מ-60 יש תמיד תמיד תמיד כוס מים ע"י המיטה).

ומניסיוננו עם מעין - בסביבות גיל שנתיים היא הפסיקה עם הקימות האלה, יש מטרות שוות יותר להתעורר מהן בלילה

• מאמי שלי אם זה מנחם אותך אופירי עדיין קמה בלילה וממש לא למים (הרגל כזה אני לא מנדבת לנו) וזה רק המוצץ ואין ספק שזה מעצבן לפעמים כשהיא מתחילה לבכות אני מחכה חצי דקה אולי היא תירדם שוב ולפעם זה עובד
  • לפי דעתי- להתעקש...
    פעם אחת התעקשת על- לא! והיא התעוררה אח"כ עוד פעם?
    אולי פשוט תתעקשי 3-4 ימים וזה יעבור..
    אם אחרי שהלילה ההוא שהתעקשת חזרת לזה- אז ברור שהיא תמשיך לבקש!
    נכון, זה מעייף, זה משגע אח"כ לקום בבוקר מתים מעייפות אבל אולי אחרי ה- 3-4 לילות הלאה,
    צפויים לכם לילות מלאים בשינה מתוקה!!
  • קודם כל יש לnuby בקבוקים עם פטמות שלא מטפטפות
  • סיוון תודה אני אקנה לה את הבקבוק של נובי...מקווה שזה יפתור חלק מהבעיה
    ענבלי את הכוסות של טוליפ היא לא מסכימה לקחת....
    ולגבי שאר העיצות אני אנסה מהיום להסביר לה לפני השינה כמו מנטרה ולהתעקש יותר...באמת אין ברירה אחרת!!!
    תודה על החיזוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה