התייעצות בקשר לגן עירייה(טרום חובה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלנו מכתב זימון לרשום את ליאל לטרום חובה. ביולי הוא בן 3.
    אני מתלבטת האם להשאיר אותו עוד שנה בגן שלו או לרשום אותו לגן עירייה.
    העניין הוא שהוא עדיין לא לגמרי גמול מטיטולים וצריך כל הזמן להזכיר לו ללכת לסיר. ולפעמים הוא מבקש לבד לפעמים צריך ממש להגיד לו ליאל לך תעשה פיפי. יש מצבים שהוא אומר שהוא לא רוצה ואז אחרי כמה דקות עושה פיפי בתחתונים ואני נורא חוששת מזה. אולי לא יזכירו לו שם מפחדת שיכעסו עליו. יש לי חברה ששמה את הבן שלה בגיל כזה לגן של עירייה והוא עשה פיפי במכנסיים אז הגננת סגרה אותו בחדר עם מפתח. אני נורא חוששת מהדברים האלה. הוא עדיין כזה קטנצ'יק כואב לי.
    בגן שלו לפחות הם 5 בגיל שלו ושם יהיו יותר. מה אתן אומרות?

3 תגובות
עמוד 1
  • לא נשמע לי סביר שגננת תנעל ילד בחדר אם הוא עשה פיפי במכנסיים. ואם היא עשתה את זה חייבים לדווח עליה!

לגבי זה שהוא לא גמול מטיטולים, יש עוד חצי שנה עד שהוא ילך לגן העיריה אם תרשמי אותו, יכול להיות שהוא יגמל בזמן הזה.
    יעל, אמא של יונתן
  • כמו שיעל
  • א'- הגננת שנעלה בחדר ילד כי ברח לו פשוט סתומה.. וחייבים לדווח עליה ולהעיף גננות כאלה מגנים של הילדים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה