פחדתי מהרגע והנה זה בא.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגמילה של רום....
    בגלל הגמילה הטראומטית של אופק אני כבר הרבה זמן חוששת מהרגע הזה שיבוא...
    אתמול בגן הגננת אמרה שביום ראשון הם מתחילים גמילה בגן ושצריך לצייד אותו בהרבה תחתונים. מה שאומר שצריך לעשות את זה במקביל בבית....

האמת שהוא כבר תקופה מודיע שעשה קקי, אחרי המעשה אמנם אבל גם טוב והוא אומר על זה משום מה "פיפי".
    בימים האחרונים הוא גם מוריד את הטיטול אחרי פיפי ולא סובל להיות רטוב. וכשהולך ערום מתאפק די הרבה זמן- מסרב לשבת בשרותים אבל לפחות מתאפק....בניגוד לאופק.....

אוף אני

23 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• יו זה ארוך....
    אופק לא גמול עד עכשיו מפיפי. רק אם שולחים אותו כל שעה לשרותים הוא עושה. אבל במהלך היום בגן או אצל הסבתות קצת קשה להקפיד על זה והוא כל הזמן מרטיב. הוא כאילו לא מרגיש שרטוב לו ולא אכפת לו שרטוב. הוא גם אחרי התרוקנות ממשיך לטפטף. היינו אצל אורולוג והוא אמר שעד גיל 5 בעיקרון אין מה לעשות ונותנים צ'אנס- במקביל שלך לאולטראסאונד לראות מה קורה בשלפוחית.
    יש תקופות של שיפור, למשל אתמול הוא חזר יבש לגמרי מהגן- עם הבגדים שהלך בבוקר יבשים- זה נדיר ביותר!!!!
    בלילה אין בכלל מה לדבר- הוא כל יום מרטיב! מלא מלא כביסות! לפעמים הוא קם ומבקש להחליף בגדים רטובים ולפעמים ישן רטוב ולא אכפת לו. אני לא מוכנה להחזיר טיטול בלילה כי זו רגרסיה מבחינתי. ניסיתי לקום בלילה ולעיר אותו אבל זה קשה לי כי גם רום קם בלילה וככה אני לא מצליחה לישון בכלל ולתפקד. אז בינתיים זה ככה....מלא מלא כביסות של בגדים ומצעים.

לגבי קקי גם באופן נדיר הוא היה מצליח לזהות ולגשת לשרותים מיוזמתו או שאנחנו היינו שמים לב שהוא מתאפק ואז לוקחים לשרותים. כמובן שזה קשה יותר בגן ואצל הסבתות כשפחות שמים לב אליו ואז בורח- וגם הייתי מקבלת כמעט כל יום מהגן תחתונים עם קקי. עד שיום אחד פתאום הוא אמר שבגן צוחקים עליו- החלטנו לעשות גמילה מרוכזת לפחות לקקי והשארנו אותו בבית. התחלנו לאמן אותו לעשות יציאה כל יום בבוקר אחרי ארוחת הבוקר. בימים הראשונים זה לקח 3-4 שעות עד שהצליח להוציא תוך כדי בכי כי הוא לא רצה להיות בשרותים. אח"כ זה לקח 3-4 שעות בלי בכי כי הוא כבר הבין שזה מה שעודים בבוקר. אח"כ השעות הצטמצמו לשעתיים, שעה וחצי שעה עד שהצליח. זה עניין של הרגל. היום זה חלק משגרת בוקר שהוא יודע שהוא מקבל ארוחת בוקר וישר לשרותים- לרוב יוצא לו תוך 5-10 דקות לעיתים נדירות בסביבות השעה. אבל אין פאשלות במהלך היום!
  • לא יודעת מה להגיד לך, כי אנחנו עדיין לא בכיוון אפילו...
    שיהיה בהצלחה לרום (ולך)
  • אל תדאגי יותר מידי מה שיהיה יהיה שחררי כמה שיותר ברגוע לא יהיה כלום גם אם יברח וירטיב הרבה מגיע בגללנו זה בטוח, הכל תעבירי בסבבה עם הרבה יחס שכן מבקש ורוצה גם אם ברח בדרך לא להתאכזב להפך להעצים את הרצון ,לגבי אופק לדעתי אל תשלחי כל שעה עזבי אותו ברגע גם אם זה פחות נח לך , זה לא נותן למח שלו אפשרות ללמוד להתאפק לבד ולשלוט בשתן, תני לו לבד לבקש גם אם יומיים שלושה הוא יעשה הרבה יותר עליו ככה הוא ילמד לבד לדעתי.

לרום תני לצפות בקלטת של האסלה הקסומה
  • וואו. באמת לא קל. בטח גם לא ממש קשה בגן שצוחקים עליו
  • באמת לא קל

קבלי ממני אלפי
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה בנות על החיבוקים....

הם ראו כבר מליון פעם את הקלטות....

עירית הקטע הוא עם אופק שזה לא יום יומיים זה כבר שנה וחצי ככה. זה פשוט לא מפריע לו שהוא רטוב הוא יכול להמשיך להשתין במכנסיים עד שכולו יהיה ספוג....
    ניסינו בטוב, ניסינו ברע...זה לא הולך....אז מחכים לגיל 5....

אני פוחדת שעם רום גם נעשה איזו טעות והוא גם יכנס לכזה מעגל שאני לא אצליח להתגבר על הכביסות המטורפותX 2!!
  • קבלי מלא

• אם הילד מוכן צריך לגמול
    כל ילד זה משהו אחר אל תשווי
    אצלי זה לקח 5 ימים

בהצלחה
    [url=http://www.glitterfly.com]
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • היי
    מרום בגיל של רום.. ואנחנו ממש לא בכיוון, לא מפריע לו להיות עם קקי הוא לא מודיע ולא עונה "קקי" כשושאלים אותי מה עשית?
    בכל אופן אני חושבת שאין קשר בין רום לאופק ואולי לרום זה ילך יופי!
    לא הבנתי רק משהו אחד... בגן מחליטים כל תקופה מסיומת שעכשיו גומלים?????
    ואם הילד לא מוכן???

את בתוכך מרגישה שרום מוכן לזה??
    אם כן, בהצלחה... אם לא, תגידי לגננת שתניח לו!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • יש כמה גילאים בגן - הם כרגע מגיל שנתיים ו4 בערך ועד שנה ושמונה. אז הגננת לוקחת קבוצה של 3-4 ילדים שהכי גדולים ועברו את השנתיים ונראים לה מוכנים ומתחילה איתם ואז מוסיפה כל פעם כמה ילדים.

אני מרגישה שרום מוכן כי הוא כבר תקופה מוריד טיטול ואומר שעשה ויש קצת לחץ מהמשפחה - תגמלו אותו כבר- הוא רוצה!
    אני קצת חוששת...למרות שיודעת שהוא יכול ורוצה בעצמו...
  • אם את חוששת מהגמילה אולי תחכי עוד חודש ואז תתחלי אחרי פסח

ככה יהיה את השבוע שהם בבית ותוכלי לשבת איתו בבית ואז תראי איך הוא מגיע לגן עדיף להתחיל אני חושבת בבית ואז להעביר לגן

שנה הבאה את רושמת אותם לגן עייריה?

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• תיראי כל ילד הוא שונה
    אבל אני מבינה את החששות שלך ,

גם אצלנו יש משהוא דומה
    מוריה היתה גמולה מעולה מפסח שנה שעברה
    ממש על השבוע שהורדנו לה לא היה פיספוסים ,
    פיתאום לפני 3 חודשיים בערך תחילת חורף
    התחילה לפספס אני מדברת על משך היום
    בגן בבית ממש באופן מוגזם
    וכמו שאת אומרת לא מעניין אותה
    היא יכולה להמשיך לשחק ולא מזיז לה ביכלל
    מה שביכלל לא מתאים לה
    היתה תקופה שהיתי מיתעצבנת מאודדד וכל הזמן שולחת אותה לשרותים
    ממש לפניי כמה ימים החלטתי שזהוא !
    אני לא מעירה לה ולא אומרת לה ללכת
    וגם לא מיתעצבנת פשוט מחליפה לה שהיא רטובה וזהוא !
    מקווה שזה יעזור ....
  • שיהיה בהצלחה מאמי !

• פעם ראשונה שאני שומעת שהמטפלת מחליטה את מי לגמול, בד"כ ההורים אומרים למטפלת, לא? הכי הרבה מתייעצים איתה...
    בכל מקרה, כל ילד הוא סיפור אחר, וזה שקשה לכם עם אופק לא אומר שגם עם רום יהיה אותו סיפור. את בעצמך אומרת שהוא מודע יותר לצרכים שלו, שזו התחלה מצויינת!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • שיהיה המון המון בהצלחה עם רום

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • אני מבינה, מאמי חיזקי ותתכברי ואמן יהיה גמילה מפצה על של אופק
  • תודה לכולן על החיזוקים!

איפי שנה הבאה אופק הולך לעירייה ורום לא- הוא מפספס את ההרשמה בשבועיים (בגיל).
  • בהצלחה עם רום ותזרמי איתו אם יש רצון אז סבבה ותהיה חזקה
  • שיהיה בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה
  • אז חכי עם רום עוד קצת הרי אין לחץ לגמול אותו

חכי שזה יבוא ממנו
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בנות הלחצתן אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה