משהי הזמינה פעם מהאתר של ebay במקרה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה האתר היחידי שיש בו אביזרים ובובות של נווה עצלנות.
    אני מאוד רוצה להפתיע את אלעאי ביום הולדתו..

9 תגובות
עמוד 1
  • כל יום בערך...

• מה ז"א מוכר?
    את יכולה בבקשה להסביר לי את הפרוצידורה?
    כרגע הקלקתי על לשונית של קנייה לא של הצעת מכרז כי אני מאוד רוצה שהמוצרים יהיו אצלנו כמה שיותר מוקדם, והמחירים די סבירים.
    תוך כמה זמן זה מגיע?
    תודה רבה לך
  • ואיפה כתובה עלות המשלוח?

• לפי מה שהבנתי חיפשת ב-buy it now only. כדי לראות את מחיר המשלוח לישראל תלחצי בsort by שנמצא בצד ימין למעלה- על price and shipping: lowest first. בחלון שנפתח תבחרי את ישראל. רק לאחר מכן תוכלי לראות את המחירים ה"אמיתיים" (לפעמים המשלוח הופך את העניין ליקר מאוד).

לגבי המוכר כשלוחצים על מוצר נפתח חלון- בצד ימין יש לחצן seller info.
    את גם יכולה לשלוח לו שאלה אם יש לך משהו לברר מולו.
  • תודה רבה.
    יש לך מושג איך הולכות המידות בנעליים?

• אנחנו קנינו נעליים פעמיים- פעם אחת הגיעה נעל גדולה מדי, ולכן בפעם השניה קנינו דגם שמדדנו בארץ בחנות וידענו מידה מדוייקת.
    אם אין לך מידה מדוייקת לא כדאי לקנות....

ואל תשכחי שאת צריכה חשבון ב-paypal
  • מאמי..חשבון בPAYPAL יש לך כבר ? כי רק כך אפשר לשלם..(ברוב המקרים לפחות)
    אם את צריכה רק עכשיו לפתוח חשבון- קחי בחשבון שאימות פרטים יכול לקחת מספר ימים. זה לא ממש פשוט שם..(לפחות לא היה לפני 10 שנים שאני נרשמתי

• אגב..לגבי מחיר המשלוח..לפעמים זה רשום ולפעמים לא...או שרשום שהמוכר שולח
    רק לאמריקה לדוגמא...זה עדיין לא אומר שהוא לא ישלח לך..
    יש שם contact seller , תשלחי לו שאלה כמה יעלה לישראל ובקשי מחיר של כמה דרכי שליחה (יש להם דיי הרבה אגב)
    קבלי טיפ- לא לשלוח EMS בשום פנים ואופן ! ממש לבקש ממנו לא להשתמש בסוג דואר הזה..זה עובר תמיד מכס אצלינו ואפילו אם אין חיוב, זה מעקב את החבילה ודורש תשלום שיחרור של 40 שח בערך..גנבים
  • מה זה החשבון הזה שצריך לפתוח?
    לא כתוב שום דבר אלא רק להירשם..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה