נפצים של פורים!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול ישבנו בגינה ופתאום ראינו עשן סמיך עולה מרחוק..
    בעלי התקשר למכבי אש והם אמרו שהם כבר הוזעקו למקום..
    אז הוא הלך לכיון השריפה ועם עוד כמה גברים הוציאו צינורות כיבוי מהארונות והתחילו לכבות את השריפה, היא הייתה ענקית..
    אחרי כמה דקות כבר הגיעו 3 כבאיות, אמבולנסים וניידות משטרה, היה אקשן לילדים..
11 תגובות
עמוד 1
  • זה בהחלט מסוכן
    ואני גם יודעת שאסור לחנויות למכור את הדברים האלה

לא יודעת איך בעל חנות שמוכר את הדברים האלה מוכן לקחת כזה סיכון

וגם משנה לשנה הנפצים האלה יותר ויותר מסוכנים

---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • זה כ"כ מסוכן ואנשים בעיקר ילדים לא מבינים את זה !!!!

אני לא מבינה למה מאשרים את השיווק והמכירה של הדבר הזה !!!

אצלנו בשכונה כל ערב כבר התחילו מה זה פיצוצים

הכלב מת מפחד הוא נכנס למצב רטט עד לאחרי פורים
  • וואלה, נכון! הכלבים מתים מפחד מזה..
    אצלנו כל ערב אני שומעת פיצוצים ושניה אחרי זה תינוק של אחד השכנים בוכה.. מסכנים!
    אם הילדים האלה היו יודעים כמה קשה להרדים תינוק וכמה מעצבן שהוא מתעורר
    מהשטויות שלהם.. הם בטוח היו מפסיקים!
  • אוי בכל פורים זה ככה.

[]
  • לא רק שזה מסוכן הבנתי שיש חוק על איסור מכירת נפצים הבעיה היא שצריך לבדוק אם אכן זה מתבצע.בכל אופן שנה שעברה באמצע קריאת מגילה ילד גדול השתמש בנפצים וגרם לדרגת כוויות 2 בידיים,אל תשאלו איזה כאבים היה לו אחרי...לא חייבים ללמוד לקח כואב
  • אתן יודעות שיש הורים שקונים לילדיהם?
    זה פשוט זוועה!
    זו סכנה.
    גדולה מאוד.
    לא מבינה איך שוב ושוב כסף מעוור אנשים בפני כל דבר.

• זה נורא הרעש של הנפצים....כל ערב יש פה רעש כאילו טילים נופלים לנו ליד הבית....פשוט סיוט, שלא לדבר על הסכנה
  • באמת נוראי כל העסק הזה של נפצים וכד'...... ממתי פורים הפך להיות חג המלחמה אני לא יודעת.... אני זוכרת שלפני שנתיים כשמוריה הייתה רק בת חודש היו ילדים שככככככככללללללללללל פורים + איזה שבוע לפני ושבוע אחרי כל הזמן הפעילו נפצים / זיקוקים לא יודעת מה זה היה כככככללל הלילה וכל היום!!!!! רציתי להשתגע!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • וואו, פיתוש....
  • כשעשיתי סטאז' בשניידר הגיע ילד עם כוויות חמורות בירך

נפצים (או קפצונים) של פורים התלקחו מעצמם
  • בהמשך למה שעוגית כתבה-
    אני חושבת שכל אמא לילד מגיל 6 ומעלה, צריכה להזהיר את הילד שלה, גם אם היא לא קונה נפצים לילד , שזה מסוכן ויכול להתלקח בכיס, ואסור לשים את זה שם.
    יש הרבה ילדים שחברים שלהם נותנים להם והם לא עומדים בפיתוי ומסתירים את זה בכיס- כמו ממתק או כל דבר אחר, ומתמימות וחוסר מודעות יכול לקרות אסון!
    שלי קטן מדי, אבל אם היה לי ילד בגיל המתאים הייתי חופרת לו לא להתקרב לזה- גם אם הוא לא מנפץ בעצמו אלא חושב שהוא "רק" מחזיק את זה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה