איך יודעים שיש דליפת גז? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפעמים בעלי אומר שיש ריח של גז במטבח..
    אני מריחה לעיתים רחוקות.. רק בקרבת הגז, אולי בגלל שאני הרבה בבית אז התרגלתי לריח..
    אבל בעלי- בשבוע האחרון, כל פעם שהוא נכנס למטבח הוא טוען שהוא מריח..
5 תגובות
עמוד 1
  • מדליקים גפרור
  • יש מכשיר שבודק את הדליפה

אם את חושבת שיש דליפה אני חושבת שכדאי להזמין את חברת הגז שיבדקו

דליפת גז יכולה לגרום לפיצוץ הבניין

יש גם מכשיר שעובד על בטריות שמתכינים אותו בקרבת הכירים ואם יש דליפה הוא מצפצץ
    פעם להורים שלי היתה שכנה שלא היה לה חוש רייח ובבית שלה היה דליפת גז מזל שאמא לשי הגיעה לשם אחרת מי יודע מה היה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ממי זה יכול להיות מסוכן
    וגם מהריח אפשר להיחנק
    פעם קרה לי שממש ניחנקתי
    ובקושי יכולתי לנשום מהריח !

תזמיני את חב' הגז לבדוק
    אל תזניחי

• מדליפת גז יכול להיות פיצוץ הבנין ושירפה של כל הבית וגם להיחנק עד כדאי מוות.
    תזמיני את חברת הגז לבדיקה מה שהכי בטוח כדאי שתהיו שקטים.
    זה מה שאני הייתי עושה.

• את יכולה לשפוך קצת מים עם סבון כילים על החיבורים של צינור הגז לתנור ולראות אם יש בלונים.
    את יכולה להזמין את מי שמספק לך את בלוני הגז. אם הבעיה היא בתנור - הם לא עושים כלום, אם הבעיה בבלונים - הם יתקנו לך, אבל בכל מקרה הם יבדקו לך איפה יש דליפה.
    תעשי את זה כמה שיותר מהר! ובינתיים תפתחי חלונות, הגז הזה מאוד לא בריא לנשימה!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה