-
קודם כל תנשמי עמוק.. הכל בסדר!
מה שעושים בסה"כ לוקחים את הזרע של בעלך למעבדה "משביחים" אותו, משמע לוקחים את הזרעונים המצטיינים, אחרי שעה את חוזרת לקחת את הזרעים.
הולכת למרפאה עם הזרעים, רופא נשים מחדיר את הזרעים לרחם, זה דומה מאוד לבדיקה גניקולוגית... וזהו.. מתפללים שזה יוביל להריון..
בכל סיבוב יש סיכוי של 15-20% שזה יסתיים בהריון!
מן הסתם יתזמנו את הביוץ שלך, כדי למקסם את המפגש של הביצית עם הזרעונים החביבים...
בהצלחה!
-
אני כמובן מגזימה קצת לגבי היותי "מבוהלת"..
זה פשוט כאילו לעלות כיתה, קצת מרגש ומלחיץ.. רק קצת יותר מפתיע (ומבאס..)
לא ציפיתי לזה, כי כבר יש לנו ילד אחד..
אז את אומרת שבכל מחזור ביום הביוץ בעלי יצטרך לרוץ למעבדה עם כוסית אותה אני אצטרך לנייד אחרי שעה למרפאה?
-
אם המחזור שלך מסודר, את לא תזדקקי לתזמון ביוץ, למרות שיש רופאים שמעדיפים כן לתת תיזמון חיצוני.
בד"כ עושים הזרעה כפולה כדי למקסם את הסיכויים, ההזרעה היא יום אחרי יום.
בעלך נותן את הזרע בכוסית, שצריכה להגיע למעבדה בתוך שעה, שם התהליך של השבחת הזרע לוקח שעה, עם הזרע המושבח, נוסעים להזרעה.. הזרע מוחדר לרחם...
כן, אין ספק שזה לא משהו שאנחנו מייחלים לו, אבל צריך להודות לריבונו של עולם שיש לנו בכלל את האפשרות הזו!
הרבה מאוד בנות עוברות את התהליך, מאחלת לך שעבורך הוא יהיה קצר במיוחד.. ותקלטי להריון במהירות!
-
כמה רוגע יש בך!!!! תודה רבה על התשובות והתמיכה..
יש לי עוד שאלה, בבקשה, והפעם בפן הנפשי:
מה המחיר הנפשי שזוגות משלמים בעת טיפולי הפוריות? איך עוברים את זה?
פשוט בעלי מאוד מאוד לחוץ מזה ומעדיף להמשיך בדרך הטבעית. השאלה שלי האם השד באמת כל כך נורא כפי שהוא מצטייר בעיניו?
תודה רבה
-
בקשר לזוגיות זה תלוי ...
יש כאלה שזה משפיע לא ממש לטובה .
ויש כאילו כמו במקרה שלי שזה הרבה יותר מקרב אותם.
אני אישית מרגישה מאוד תמיכה מבעלי !
שיהיה הרבה בהצלחה וששהותך פה תהייה קצרה במיוחד

-
וונדרפולית יקרה!
הרוגע הזה הגיע רק אחרי זמן לא מבוטל, בהתחלה הייתי בחששות גדולים ובפחד מהנורא מכל... התהליך הזה בהחלט מחשל ומלמד כמה דברים על עצמנו, מתוך בחירה בטח ובטח שלא הייתי רוצה להיות במסע הארוך הזה, אבל מרגע שכבר הובהר לי שאני פה, אני צועדת.. והדברים השוליים באמת מתגמדים...
את שאלת שאלה טובה על הזוגיות, אני חושבת שזה מאוד תלוי בבני הזוג, זה תהליך שיכול לסחוט כוחות ולחילופין את יכולה למצוא את הנקודות המדהימות שלכם בזוגיות דווקא במסע הספציפי הזה, כבר הילד הזה שאתם יוצרים יחד, כל התהליך יקבל משמעות עמוקה יותר.
יש לי בן זוג תומך מאוד, אני מרגישה שהזוגיות שלנו קפצה כמה וכמה מדרגות, שללא ספק היה לוקח יותר זמן להגיע לעומק הזה אם הדברם היו קורים אחרת... אנחנו נשואים כבר שנתיים וחצי ואני מרגישה שהקשר שלנו הוא של כמה וכמה שנים טובות, בזמן הזה שאנחנו ממתינים ומטפלים הרווחנו זוגיות אוהבת ועמוקה...
בתהליך הזה חייבים לגייס אמונה ותפילה ולזכור שאנחנו בסך הכל בני אדם, יש רגעים שאתה נמשך למטה ויש רגעים טובים יותר, כמו כל דבר וכמעט כמו כל מסע שאנחנו עוברים..
לדעתי, וזו רק דעתי, צריך להיכנס לתהליך עם הרתמות מסויימת, אם לבעלך יותר קשה, לפעמים צריך את הזמן, אבל בהחלט מומלץ כן להשתמש בכלים האלו בכדי להביא את הילדים המקסימים שלנו... פעם שמעתי שבכדי שהדברים הטובים יקרו צריך להכין את הכלי המתאים, ואני מאמינה שההזרעה והשבחה יכולים בהחלט להיות אותם כלים ראויים...
הגעת לפורום המדהים והתומך.. את תמצאי את עצמך מאוד מהר מכורה...
בהצלחה!
-
וונדרפולית יקרה!
הרוגע הזה הגיע רק אחרי זמן לא מבוטל, בהתחלה הייתי בחששות גדולים ובפחד מהנורא מכל... התהליך הזה בהחלט מחשל ומלמד כמה דברים על עצמנו, מתוך בחירה בטח ובטח שלא הייתי רוצה להיות במסע הארוך הזה, אבל מרגע שכבר הובהר לי שאני פה, אני צועדת.. והדברים השוליים באמת מתגמדים...
את שאלת שאלה טובה על הזוגיות, אני חושבת שזה מאוד תלוי בבני הזוג, זה תהליך שיכול לסחוט כוחות ולחילופין את יכולה למצוא את הנקודות המדהימות שלכם בזוגיות דווקא במסע הספציפי הזה, כבר הילד הזה שאתם יוצרים יחד, כל התהליך יקבל משמעות עמוקה יותר.
יש לי בן זוג תומך מאוד, אני מרגישה שהזוגיות שלנו קפצה כמה וכמה מדרגות, שללא ספק היה לוקח יותר זמן להגיע לעומק הזה אם הדברם היו קורים אחרת... אנחנו נשואים כבר שנתיים וחצי ואני מרגישה שהקשר שלנו הוא של כמה וכמה שנים טובות, בזמן הזה שאנחנו ממתינים ומטפלים הרווחנו זוגיות אוהבת ועמוקה...
בתהליך הזה חייבים לגייס אמונה ותפילה ולזכור שאנחנו בסך הכל בני אדם, יש רגעים שאתה נמשך למטה ויש רגעים טובים יותר, כמו כל דבר וכמעט כמו כל מסע שאנחנו עוברים..
לדעתי, וזו רק דעתי, צריך להיכנס לתהליך עם הרתמות מסויימת, אם לבעלך יותר קשה, לפעמים צריך את הזמן, אבל בהחלט מומלץ כן להשתמש בכלים האלו בכדי להביא את הילדים המקסימים שלנו... פעם שמעתי שבכדי שהדברים הטובים יקרו צריך להכין את הכלי המתאים, ואני מאמינה שההזרעה והשבחה יכולים בהחלט להיות אותם כלים ראויים...
הגעת לפורום המדהים והתומך.. את תמצאי את עצמך מאוד מהר מכורה...
בהצלחה!
-
היי,
דינה ענתה לך כל כך יפה ונראה לי מיותר להוסיף משהו .
אז רק נותר לאחל המון בהצלחה!

-
תודה רבה מכל הלב על התגובות והתמיכה...
נראה לי שבמקרה שלנו ייקח לנו זמן עד שבעלי יבשיל ויסכים להתחיל בטיפולים.
בגלל שהצלחנו פעם אחת, הוא באמת רוצה להאמין שנצליח גם בפעם השניה ובפעם השלישית. הוא ממש ממש נרתע מן החדירה לפרטיות בה כרוכים הטיפולים ונראה גם שקשה לו עם האבחנה עצמה. הוא עדיין לא החליט בשביל עצמו האם הוא מוכן למסע הזה: פעם הוא אומר שמבחינתו הוא מוכן להסתפק בילד אחד על מנת לא לעבור את הטיפולים, ופעם הוא אומר שהוא יבוא איתי אם אני רוצה בכך. אבל בשלב זה אין בו רצון ונכונות ללכת על זה עד הסוף ואני לא חושבת שאני צריכה לגרור אותו.
בכל אופן יש לי תור ראשון לד"ר אריה ברקוביץ בעוד שלושה שבועות (מישהי שמעה עליו? הוא בסדר? הבנתי שהוא קצת ציני אבל מבין עניין). כנראה שאלך אליו לבד כדי לשמוע מה הוא מציע, מה הסיכויים שלנו להצליח בדרך הטבעית והאם יש בדיקות נוספות שעלינו לעשות ואז נראה.
בינתיים תודה לכן שוב על התמיכה. באמת שהידיעה שנצטרך לעבור טיפולים ערערה אותי במקצת. אני אמשיך לעקוב אחר מה שקורה בפורום (שככל הנראה הולך להפוך לבית השני שלי בזמן הקרוב) ואשמח להיעזר בידע שלכן מעת לעת