כתמים ורודים- בנות, בבקשה תעזרו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות ,ערב טוב היתי אמורה לעשות הזרעה שלישית אחרי 6 ימים של גונל אף(150 כל יום), אבל ביום בדיקת דם ואולטראסאונד אמרו שיש לי גירוי יתר והמקרה שלי יותר מתאים לIVF,אז בשמחה גדולה יעבור לשלב הבא. האחיות בבית חולים אמרו, שאחוז הצלחה בהזרעות-11%!!! לי לא היה מזל... חזרה לסיפור: רופא אמר לא לקיים יחסים כי יכול להיות הריון רבבבבבב עוברי, אבל היה פעם....מזה עברו 4 ימים והתחילו הפרשות ורודות.......יש מקום לדאגה? תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי.
    מתי היה הביוץ ? מתי קיימת ? וכמה זמן אחרי קיום היחסים ראית הפרשות ?
  • אני לא יודעת מתי הביוץ היה או שרק יהיה כי לא סיימתי את הטיפול עם זריקות וגם לא עשיתי אוביטרל. קיימנו יחסים ביום שבת ואתמול כבר ראיתי הפרשות והיום בבוקר זה דימום קל
  • אם הבנתי נכון ואם אכן קיימת יחסי מין במועד הביוץ המשוער ומאז עברו 4 ימים ואחריהם הפרשות או דימום. בהחלט יכול להיות שיש הריון.
    בעקרון, ההפרשות אם קיימות מגיעות בערך כ 4 ימים לאחר מועד הביוץ לאחר שהביצית עושה את דרכה מהחצוצרות ומשתרשת בחלל הרחם ( התהליך עצמו אורך כ 3-4 ימים ).
  • שני, תודה רבה לך על תשובות מהירות. דיברתי עם אחות מבית חולים, ביום ראשון אמרה לי לעשות בדיקת דם..........מאוד מקווה שיש הריון
  • תוודאי שעברו לפחות 14 ימים מיום הביוץ- אחרת התשובה לא תהייה אמינה.
    המון המון המון הצלחה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]
  • שלום לך שני28 מתוקה,אתמול כבר היתי במיון בגלל דימום ועשו לי גם בדיקות......בטא שלילי הדימום ממשיך ועדיין לא הבנתי אם זה מחזור...................ביום ראשון ידבר עם אחות לגבי IVF, נראה מתי נתחיל שלב חדש אני מאוווווווווווווווווווווווד רוצה להגיד לך תודה ע-נ-ק-י-ת על יחס,עזרה ותמיכה
  • הי טלי,
    שמי מורן. זה שם המשתמש שלי מלפני מיליון שנה כשהייתי חסויה...

הצטערתי לשמוע שאין הריון.
    אל דאגה מתוקה, הכל עניין של זמן. הרי הבייבי שלך מחכה לך.
    אני מבינה את התסכול של מתי זה כבר יגיע ????, רק תגידו שיגיע !!!
    אז זה יגיע ממי. גם אם לא טיבעי... חוץ מזה עבודת יד זה משהו שווה ביותר לא ?
    אני כאן כבר יותר משלוש שנים וכמעט רוב הבנות שהיו כאן איתי בטיפולים כבר בסבב שני. אצל הרבה מהן, כמו אצלי, הגיע הריון טיבעי בהפתעה לאחר מכן. אז לא להתייאש.
    אצלי הנסיך הוא עבודת יד( IVF). והיום, אחרי כל הסבל הנפשי שעברתי כדי לקבל אותו, אני אומרת בפה מלא : הייתי מחכה לו גם עוד 10 שנים !!!
    בע"ה עוד מעט כל הכאב הנפשי יהפוך להיות זכרון רחוק.
    וגם את תגיעי הנה כדי לעודד אחרות.

אני כאן עבורך ועבור כל הבנות המדהימות כאן לכל שאלה, התפרקות או שיתוף במייל: [email protected]
  • היי מורן, שוב תודה לך ע-נ-ק-י-ת מכל ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה