מי לוקח את הילד ומי מחזיר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני ממש בדיכאון

10 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שאת צודקת.....
    מתי אתם יוצאים מהבית?
    אולי אם תצאו רבע שעה קודם זה יעזור?

• אני ואמא שלי לוקחות אותם ומחזירות..בלי אמא שלי היה לי ממש קשה

• לדעתי לינברי צודקת תצאו קצת יותר מוקדם אז תספיקו וגם לא תהיו בלחץ
  • הגן באותו במקום?
    אם כן אין בעיה ששניהם ילכו ביחד עם בעלך אחד מחזיקים בידים השני כבר בטוח הולך ברגל

אם לא
    אז תראי איך מסדרים את זה שכל אחד לוקח ילד

ויוצאים יותר מוקדם
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לפני חופשת הלידה היינו מחכים לגננת מחוץ לגן שתגיע, יותר מוקדם מזה אי אפשר

• אבל אם את תיקחי אותם לבד ואז תצטרכי להסתובב באוטובוסים אז תאחרי לעבודה שלך, לא?
    אני חושבת שאת צריכה לשבת עם בעלך ולהסביר לו שאין ברירה והוא יתחיל להגיע לעבודה כל יום באיחור קל.... זה לא כיף, אבל לא סתם רוב הפקקים מתחילים רגע אחרי שעת פיזור הילדים...

• היי
    אז ככה אצלנו עד לפני חצי שנה הכל היה נופל עליי ואני הייתי גמורה מאז שבעלי עזב את המסעדה ושינה כיוון אז בבקרים אני משוחררת מלקחת את הילדים לגנים והוא לוקח אותם ואני נוסעת לעבודה ובשעה 1:30 אני מגיעה לגנים ואוספת אותם.
    אז יוצא שהוא לוקח ואני מוציא אבל יש בקרים שזה קורה אחת לכמה זמן שאני גם לוקחת כי הילדים מבקשים או שבעלי מבקש את יוצא לי פעם ב..

• זה רעיון שכל אחד יקח ילד אחד, לפחות לשנינו תהיה הרגשה שלי חצי-חצי...בלי תסכול שמישהו "נדפק"...

אין אצלי איחור לעבודה כי אני מחוייבת ב-x שעות ביום, לא משנה מתי, מצידם שאעבוד באחת בלילה...

• כשבעלי עבד ליד המעון של אודיה אז הוא לקח והחזיר אותה ולפעמים אני החזרתי

עכשיו זה באמת בעיה כי הוא עובד מחוץ לעיר והמעון של אודיה בכיוון השני מחמותי באמת מנ אני אעשה?
    [/url
  • אצלנו כרגע יניב או גיסתי היקרה לוקחים את טולי בבוקר למעון
    בע"ה באפריל אני אצטרך לקחת את השלישייה שלי למעון
    ומאמינה שיניב יעזור בבקרים שהוא עובד במושב או גיסתי
    ובכל מקרה אני מתכוונת לשנות את שעות העבודה ל 8:30
    כי בע"ה שנה הבאה הגן נפתח בשעה 7:35 ולא אספיק
    בחיים להגיע עד 8:00 לעבודה (נסיעה של 20 דקות)
    אני גם לחוצה מזה מעכשיו אבל יהיה בסדר
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה