רוצה לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

23 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה

• אני לגמרי מבינה אותך...
  • היי מותק!
    אני גם מבינה אותך לגמרי.. אני מחזיקה את עצמי עוד ועוד לא לחשוב על זה, כי אם אני יתחיל
    לחשוב על זה ולדבר על זה עם בעלי- בטוח שאני יפסיק לקחת את הגלולות..

אצלך- אני חושבת שדווקא בגלל מה שעברת אחרי הלידה של אהוד את צריכה לתת לעצמך
    עוד קצת זמן..
    במיוחד בגלל שתצטרכי להפסיק את הכדור בזמן ההריון, ושהפסיכיאטרית ממש נגד!
    לא הייתי מקשיבה לא להורים, ולא לכל הסביבה, רק לפסיכיאטרית.. כי היא באמת יכולה להגיד
    לך מה יהיו התוצאות של הפסקת הכדור..
    ואם יש סיכון שאחרי לידה שוב תיפלי חס וחלילה למצב כמו פעם שעברה??

יהיה לך עוד זמן לעשות תיקון..
  • היי עדי
    אני חושבת שכדאי לחכות קצת שהילדים יהיה יותר גדולים ושההפרשים יהיו יותר גדולים ושאהוד יגמל מטיטולים לפחות להביא ילדים זה מאוד כייף אבל אל תכעסי כל ילד עולה הרבה כסף כל חודש ואת עוד צעירה.
    גם בדעה שלילד צריך לתת גם כל מיני דברים כמו חוגים, וכל מיני דברים.
    ואנחנו לפני שבחרנו להיות שוב בהריון אז בעלי החליף מקצוע כדאי שיהיה הכנסה אחרת מהמקצוע הקודם וכדאי שנוכל להסתדר ואנחנו עם שני ילדים כרגע וילדה בדרך בעזרת ה' ומנסים כמה שיותר עם כל החוגים שהילד מקבל לחסוך ולדאוג להכין את עצמנו לילדה שצריכה להגיע.
    תראי את תעשי בסוף מה שאת תחליטי אבל אני הייתי מחכה.
    בהצלחה רחל

• חה חה גם לי בא
  • חה חה גם לי בא
  • אני הייתי מחכה עוד קצת מאמי
  • עדי מאמי,
    אני יושבת כבר כמה זמן מול ההודעה שלך ומנסה להבין איך להסביר למה זה ממש לא הזמן כרגע להריון נוסף.
    אין לי ספק שאת אמא נהדרת לילדייך, שאת אוהבת אותם מכל הלב וליבך הוא ענק ומכיל, שאת עושה עבודה מעולה ושהם אוהבים אותך הכי בעולם, שנוכחותם בחייך מביאה המון אושר והמון טוב.
    יחד עם זאת - את במצב שמאפשר לך כל זאת בזכות הכדורים שאת נוטלת כרגע, הלא רק לפני חוד' ספורים לא יכולת לטפל בהם ולא בעצמך, גופך ונפשך עדיין בתהליך הבראה לא קל, בטוחה שאת רוצה לעשות את התיקון, בטוחה שאת רוצה עוד אושר למשפחה - אבל זה עדיין מוקדם מידי... מאוד מוקדם....
    ונראה לי שאת צריכה למצוא לעצמך תעסוקה נוספת לשעות היום, לצאת לעבוד, לצאת להתנדב פעם-פעמיים בשבוע, איזה חוג - כל דבר שיוציא אותך מהבית ויאפשר לך להיפגש עם אנשים נוספים.

כל הריון וכל לידה עלולה להביא איתה דיכאון - בעיקר למי שכבר חוותה זאת.

את נמצאת בטיפול כלשהו, פרט למעקב פסיכיאטרי?

• אני לא יכולה לייעץ לך אבל קבלי המוני
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • הי עדי
    קודם כל אני שמחה לקרוא שאת מרגישה טוב ,עד כדי כך טוב שחשבת על ילד נוסף.
    אבל את צריכה להיזכר בתקופה הלא טובה שעברת ועל הדיכאון שלאחר הלידה,
    כעת את מאוזנת בזכות הכדורים ,אבל מה יקרה אחרי שתפסיקי לקחת את הכדורים? ומה יקרה לאחר שתלדי אם יהיה לך שוב דיכאון שלאחר לידה חלילה?
    אני מציעה לך להנות מהמצב כפי שהוא כיום-הבנים גדלים ונמצאים במסגרות, לך יש שקט נפשי ,המצב הכלכלי סביר.
    תשקיעי את הכל בבנים המתוקים שלך ויהיה לך רק טוב מכל בחינה אם תחכי כמה שנים.
  • לינברי רשמה את זה יפה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לא יודעת אילו כדורים את לוקחת, אבל בעניין הזה את צריכה לחשוב איך את עושה את זה מבחינה רפואית. אם אי אפשר עם הכדורים, צריך להתייעץ עם הרופא / פסיכיאטר אם מומלץ להפסיק לקחת אותם. עם הבריאות - לא משחקים!
    מכל הבחינות האחרות - עשי מה שאת חושבת לנכון! את לא יודעת מאילו מניעים אנשים אומרים לך שלא כדאי לך.. יכול להיות מקנאה ויכול להיות שסדר העדיפויות שלהם בחיים הם לא סדרי העדיפות שלך! מי יודע יותר ממך מה טוב בשבילך??
    [את מספיק בוגרת ואחראית להחליט על חייך! וזה לא שאת לא יודעת מה כרוך בגידול ילדים..... ברוך השם...... אז אני אומרת - לכי על זה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • עדי מאמי -
    מעקב פסיכיאטרי פעם בחודשיים זה לא טיפול!
    מעקב פסיכיאטר זה לבוא, להשאל על תופעות הלוואי, איך את חשה באופן כללי, לקבל מרשם חדש וללכת הביתה.

את צריכה טיפול מסודר. טיפול שיעזור לך להיות חזקה יותר, גם ללא הכדורים. טיפול שיאפשר לך להשלים עם מה שאפשר ולהסתכל בצורה שונה על דברים אחרים, מקום שיאפשר לך להיפתח, לדבר, לשתף....

• עדידי
  • בהחלט מבינה אותך, וכן ילדים זה שמחה, כל הבנות כבר ענו לך.
    הסבלנות משתלמת

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני חושבת שכדאי לחכות עוד קצת ואז להפחית את המינון בהדרגתיות... ורק אחרי תקופה שאת בלי בכלל להתחיל לחשוב על זה...לתת לגוף את הזמן שלו להתנקות ולראות איך את מרגישה ומתפקדת
  • האמת...אני לא ממש מבינה על מה את מדברת
  • ניצנץ הגבת בול כמו אמא שלי
  • אם הרופא אמר שאסור אז אסור
    מתי מסיימת את הכדורים ?
    יש עוד הרבה זמן?
    אם אין הרבה זמן אז תמתיני קצת

..]

[.]

[.

• מאמי, את התקדמת מאוד יפה. ממקום שהיית בו לפני כמה חודשים הצלחת להגיע למקום הרבה יותר טוב

[[[
  • עדי נשמה שלי
    אני הייתי מחכה קצת כמו שאני עשיתי עם גל ומאי
    שנולדו בהפרש קטן של שנה וחצי, חכי עוד קצת
    תני להם את כל כולך עכשיו זה קל אבל עוד מעט
    זה גני ילדים וריצות למסיבות איתם ובע"ה הכי הרבה
    שסופגי יהיה בכיתה א' ותרגישי שבא לך ממש
    אז תוכלו לתכנן הריון נוסף אבל בסופו של דבר
    זה החלטה שלכם

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • עדידה לדעתי עדיף לחכות זה הכל לטובתך וכמובן לטובת הילדים שאמא תיהיה עכשיו רק שלהם

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה