היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בטח כבר נשאל כמה וכמה פעמים אבל בכל זאת.. איך אתן עושות אמבטיות? מה הסדר? אצל יאיר (הגדול) אני חייבת אמבטיה לפני השינה. וגם עם יפתח עשיתי שגרת שינה שכוללת אמבטיה לפני השינה. הבעיה זה התזמון שניהםפ מתעייפים באותה שעה ואז מתחילה חצי שעה של בכי וצרחות ואני מנסה לג'נגל בין שתי אמבטיות. אם בעלי לא בבית לעזור לי זה ממש סיוט! איך אצלכן? "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
14 תגובות
עמוד 1
כשיובל היתה קטנה יותר הייתי עושה לה ראשונה ומעין היתה "עוזרת" ונרטבת ואז היתה נכנסת לאמבטיה. מאז שיובל החלה לשבת הן עושות אמבטיה משותפת, נכנסות יחד, מוציאים את יובל ראשונה ומאפשרים למעין זמן לבד וכשמסיימים להלביש את יובל מוציאים את מעין.
אנחנו עושים אמבטיות לפני שהן עייפות מידי. אם ידוע לך שהם בד"כ מתעייפים בשעה קבועה, למה שלא תעשי אמבטיה לקטן חצי שעה קודם?
אצלנו העיקרון הוא ש- קודם עושים להודיה אמבטיה, שילה עוזר לי או משחק בנתיים.. משכיבים אותה לישון ואז יש זמן איכות עם שילה לבד.. לצערי בזמן האחרון זה לא כ"כ הולך לפי העיקרון כי בזמן שנאי מקלחת את הודיה שילה לפעמים נרדם.. או שהוא עייף לפניה ומבקש ללכת לישון.. אבל בהתחלה הפרדנו כדי ששילה ירגיש שהוא גדול כי הוא הולך לישון יותר מאוחר, הוא נשאר איתנו קצת לבד..
אני כמעט תמיד לבד בשעות האלה, אם בעלי איתי אז הוא או מקלח או עם הילד השני.. אין שום ייאוש..
ביחד זה הפיתרון הכי טוב לקטנצי'ק את יכולה לשים את המיקומון ולשני שישב איתו ביחד ככה שניים ביחד ואת הבגדים לידך מוציאה אחד השני עדיין במיים משחק מלבישה ואז את השני
האמת שאת נגה תמיד קילחתי כשהיא הייתה חוזרת מהגן עכשיו גם טליה בגן אז כשמגיעים הן אוכלות מעדן ופרי ואז טליה מתקלחת ונגה עוזרת או משחקת ואז נגה נכנסת לגיגית לצערי אין לנו אמבטיה ואז אני מקלחת במקלחת רגילה. בקית כשיוצאים לשחק אז כשהן חוזרות מהגן מקלחת רצינית וכשחוזרים מהגן משחקים זה גיגית בקטנה לשתיהן..
אצלי אין חוק..מי שיותר מלוכלך מתקלח ראשון ואין בעיה להעסיק את השני באותו זמן למשל עידן מתקלח-אהוד בלול, אהוד מתקלח,עידן ליידי ומשתתף...
הי- תודה על התגובות הבעיה אצלי היא כזאת- אני לא יכולה לקלח אותם יחד כי ליפתח יש בעיה בעור ואני עושה לו אמטיה רק עם מים ובלנאום בהוראת הרופאה שלו- עד גיל שנה.. מה גם שיאיר משתולל באמבטיה וזה מפחיד אותי לשים אותם יחד בשלב זה.. כשניסיתי לרחוץ קודם את יפתח בסגנון מה שפיתוש כתבה - יאיר ניצל את הזמן שאני לא משגיחה עליו ופירק חצי בית. או שהוא "עוזר לי" לקלח את יפתח ומפרק לי את כל האמבטיה... בקיצור לא הולך.. כשאני רוחצת קודם את יאיר - יפתח מתחיל לצרוח עד שמשכיבים אותו... בקיצור ס-י-פ-ו-ר!! גורם לי לפעמים לוותר על מקלחת ליפתח כשבעלי לא נמצא "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
כשמיכל הייתה קטנה זה באמת היה סיוט הקטע של המקלחת. כשהייתי לבד בערב, הרבה פעמים העדפתי לוותר על המקלחת..
מה שאני מנסה לעשות זה בד"כ שהגדולה אוכלת (יושבת בכסא אוכל) אני אומרת לה שאני הולכת לקלח את הקטן ואז מקלחת אותו צ'יק צ'אק עד שהיא מסיימת ומוכנה למקלחת שלה ובד"כ שמה אותו בטרמפולינה לידי שיסתכל עלי ואותה אני מקלחת. או ששמה אותו בעגלה עם משחקים.