מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי

אני בת 26 יש לי שחלות פוליציסטיות , המחזור בדרך כלל מופיע כל חודש , לפעמים יש איחורים של כמה ימים או שבוע אך כמו הפעם עדיין לא קרה לי.

המחזור האחרון שלי היה ב-29/12/09 , אחריו 12/1/10 היתה הפרשה חומה (קצת אדומה) בכמות מעטה (לא מחזור) בדיוק בימים שהרופא אמר שיש זקיק גדול שניצפה בתאריך 10/1/10 וביום הזה ויום למחורת קיימנו יחסי מין על מנת להיכנס להיריון.

ב-9/2/10 החלה שוב הפרשה חומה ממש מעט שנמשכה כ-4 ימים עם כאבי בטן תחתונה כמו בזמן מחזור ורגישות בשדיים וכאבי גב תחתון.

חיכיתי שההפרשה תהפוך למחזור אך זה לא קרה. המחזור שוב פעם לא הופיע וההפרשה נעלמה.

אני מאוד מודאגת ולא מבינה מה קורה לגוף שלי.

אני רוצה להוסיף שמאז שנעלם המחזור יש לי מידי פעם דקירות בשחלה השמאלית ולפעמים הרגשה שהמחזור עומד להגיע אך הוא לא מגיע.
    פניתי לרופא נשים שאמר שאין ציסטה ומבחינתו הכל בסדר.

עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות האחת ב-27/1/10 והשניה ב-14/2/10 ושתיהן היו שליליות וגם עשיתי בדיקת דם להריון BETE ב-3/2/10 והתוצאה היתה שלילית.

הרופא אמר לי שבמקרה שלא יופיע מחזור לקחת גלולות בשם PRIMOLUT NOR 5 במשך שבוע 2 טבליות ביום שבעזרתם יופיע המחזור.
    אני לא יודעת מה לעשות האם לקחת את הגלולות או לא?

מה יכולה להיות לדעתך הסיבה לאי הופעת מחזור?

האם קיים סיכוי להריון למרות הבדיקות השליליות?

האם ההפרשות החומות יכולות להיות במקום המחזור? (4 ימים של הפרשה חומה)
    אשמח אם תוכל לעזור לי

תודה רבה וסליחה על השאלה הארוכה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אצל נשים בעלות שחלות פוליציסטיות , יש מחזורים ללא ביוץ שבאופן אוטומטי משפיעים על סדירות הוסת . צריך לעשות הערכה. יתכן שאת צריכה סיוע בביוץ כדי שיעלו הסיכויים להריון.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה