איחור התפתחות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    נטע שלי בת שנה ו4 חודשים ואומרת כמה מילים ספורות "אמא" "אבא" "טובה" "אור"
    "בננה" "עוד פעם" ,היא מבינה שאני אומרת לה לבוא אלי או כשאני אומרת לה "אסור"
    אבל אני לא מבינה למה היא לא מחברת משפטים.
    סמדר בגיל שנה ו4 חודשים כבר אמרה משפטים שלמים והתקדמה עם הדיבור מהר מאוד,בגן היו בשוק מאיך שהיא דיברה.
    אז אני יודעת שלכל ילד יש קצב שלו ולא צריך להשוות ביניהן, אבל עדיין זה מטריד אותי האם לנטע יש איחור בהתפתחות?
    רציתי לקבל דעתכן לפני שאני הולכת לטיפת חלב.
6 תגובות
עמוד 1
  • כל ילד וההיתפתחות שלו
    אודיה לא מדברת חוץ מהיי ומהגהות והיא בת שנה ו7 אבל היא מבינה מה את רוצה ממנה ואת גם מבינה אותה
    לפי דעתי תחכי קצת

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • מצוין שהיא התחילה לדבר,כל ילד וההתפתחות שלו אל תשווי בין ילדים למרות שלפעמים יש לנו נטיה כזאת.אצלי למשל הילדים התהפכו בגיל 4 חודשים ואילו הגברת הקטנה הזיזה את עצמה רק בגיל 6-7 חודשים.אין מה לדאוג ,קחי את הזמן:-)
  • נדב שלי עוד 3 שבועות בן שנתיים והוא עדיין מדבר ג'יבריש מדוברת ... אבל הוא מתקשר , מבין ומלמל סיומות של כמה וכמה מילים.
    זאת לא קלישאה - כל ילד/ה והקצב שלו/ה
    אין מה להילחץ , אני לא הייתי פונה לטיפת חלב .
    עד גיל שנה וחצי הם מצפים שלפעוט/ה יהיה אוצר מילים של 20 מילים .
  • כמו שאמרת- אי אפשר להשוות בין ילדים
  • כמו שכתבו לך

• לירון,
    נשמע שנטע שלך נמצאת במקום טוב יחסית לגילה. היא לא ממהרת בהתפתחות השפתית, אלא ככל הנראה נמצאת בממוצע. איחור בהתפתחות שפה נשמע אחרת קצת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה