למי יש או היה ילד סרבן גמילה מחיתולים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד מעט בן 3 ועדיין מסרב

11 תגובות
עמוד 1
  • מוכר מאוד.
    גם מעין לא הסכימה, גם לא נתנה תאריך
  • אוי נושא כאוב...
    תראי הודעה שלי בשם- מהרגע הזה פחדתי והנה זה בא....

אופק בן 3 ו8 חודשים ועדיין לא גמול. היינו אצל רופא אורולוג והוא אמר שעד גיל 5 אין הרבה דברים לעשות....
  • ליאור נגמל סופית בגיל 4....לא הסכים םלרבן באסלה
    ולא עזרו דיסקים מתנות מדבקות לקיר ספרים וכו'....
    פיפי עשה בשנתיים וחצי כבר אבל קקי...אוי ווי...
    טל התחיל וחזר לי אחורה... מקווה שגיל 3 נהיה גמולים
    html]
  • לחברה שלי היתה ילדה שנגמלה הרבה אחרי גיל 3
    עיקר הסיפור היה עם הקקי, והסתבך לעצירויות שלא נדע
  • היתה לי בעיה עם שיראל היא לא הסכימה להגמל מקקי היתה כל פעם מבקשת טיטול הפסקנו להתייחס ובול בגיל 3 היא נגמלה לחלוטין.יחד עם זאת אני מכירה ילד שהיה גמול לחלוטין ברגע שנולד לו אח והוא בן 4 הוא התחיל שוב לפספס מאוד לא נעים,אמא שלו עובדת עצות דיברו עם אנשי מקצוע אבל אין מה לעשות,רק סבלנות..
  • הבן שלי עוד מעט שנתיים
    הוא מסרב לכנס לשירותים
    אני זורמת איתו
    מתי שבא לו
    נמאס לי כבר לנסות

..]

[.]

[.

• אני רוצה להגיב פה ואולי לתת כמה טיפים-
    אני התחלתי את תהליך הגמילה עם תהילה בגיל שנה בערך

• תודה לכולכן על התגובות
  • מה עם להראות לו ילדים בגן שלו או בגילו שעושים בשירותים?
    תהילה למשל לא הסכימה לעשות בחוץ כשמחזיקים אותה באוויר היום היא ראתה את ספיר של גנית ואז הסכימה..
    אהה ועוד משהו(איך שכחתי) כשהתהילה לא רוצה ללכת לשירותים ואני רוצה שהיא תלך אז אני אומרת לה לא צריך שיראל תלך-(שיראל זו אחותי הקטנה)
    ואז נוצרת תחרותיות ביניהם והיא ישר רצה -היא תעשה הכל העיקר ששיראל לא תקח לו או תקדים אותה!
    בהצלחה ושבת שלום!

• הי,
    אני חושבת שגם אם היה מתאים לכם כבר להיות אחרי, פשוט צריך לחכות בסבלנות כי אין לך ברירה.
    אצלנו ניסינו כמוכם בכל פעמים וגם קדחו לי- עכשיו קיץ קיץ, אח"כ יהיה חורף- חבל!
    ובסוף- הוא החליט להיות מוכן בחורף! בנובמבר- יום אחד הוא בא אלי עם הסיר מלא בגאווה, ובקקי ופיפי- והביא לי מתנה לסלון
    מאותו יום הוא לא עשה יותר קקי אף פעם בתחתונים, לא היה לנו פישול אחד.
    דווקא עם פיפי היו לנו עוד מעט פישולים אבל אחרי שבוע וחצי הכל היה מאחורינו- וזהו!
    לא עזרו כל הקלטות, כל הספרים, כל ה"לחץ החברתי" מילדות וילדים חברים בגן, כל המתנות שהציעו לנו לפדבק אותו והתשבוחות- כשהוא רצה והיה מוכן זה לקח פחות משבועים, בלי מתנות ותמריצים ובלי בטיח.
    בקיצור- כמו שאמרו לך- סבלנות, הייתי מדברת איתו על זה אבל לא יוזמת בעצמי כבר שום דבר, כי נראה לי שכבר עשית כל מה שיכלת.
  • תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה