היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חודש שעבר קיבלתי מחזור לאחר 33 יום. למעשה תמיד המחזור שלי היה סדיר, מחזור כל 28 יום וכאבי ביוץ בדיוק אחרי 14 יום. מאז שהחלטתי לנסות להיכנס להריון הכל החל להשתבש. לפני חודשיים המחזור הגיע לאחר 30 יום וחודש שעבר לאחר 33 יום. מאחר ולא ידעתי מתי לצפות לביוץ החלטתי לבדוק עם ערכת הביוץ SENSO TEST . תחילה לא הופיע קו תוצאה כלל וביום ה-16 וה-18 מיום המחזור הופיע פס תוצאה אך הוא היה יותר בהיר (בהרבה) מפס הבקרה (ביום 17 התוצאה היתה יותר בהירה מיום 16 ומיום 18) כמובן שעל פי חוקי מרפי החודש כלל לא חשתי בכאבי הביוץ אותם אני חשה היטב כל חודש. שאלותי הן: 1. האם יתכן שלא היה ביוץ החודש? 2. האם יתכן שעל אף שפס התוצאה היה חלש מפס הבקרה הוא סימן את הביוץ?
מחכה לתשובתכם
2 תגובות
עמוד 1
זהו בהחלט חוק מרפי. ברגע שהראש נימצא בבטן..הכל מתפקשש לנו. מבינה אותך כל כך. תשובה אין לי לתת לך לצערי. אך קבלי
היי!זה בדיוק מה שהיה לי החודש!עשיתי בדיקת ביוץ והופיע לי רק קו בהיר ובבדיקה במפורש כתוב שקו בהיר לא מסמן ביוץ ובסוף באמת קיבלתי מחזור בדיוק שבועיים אחריי שעשתי בדיקה