תושבות מודיעין והסביבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אני חדשה - ישנה פה נכנסת מידי פעם וקוראת - יש לכן אחלה פורום!
    רציתי לשאול את תושבות מודיעין וסביבתה אני גרם כיום בצפון ועתידה לעבור במהלך החודש הקרוב למודיעין בעקבות קידום של בעלי בעבודה.
    רציתי לדעת מה נחשב לאיזור טוב וכמובן פעוטון טוב אם יש המלצות אני ישמח
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה הבאה למודיעין

• שלום וברוכה הבאה!! אז גם אני תושבת העיר, אחלה עיר!!
    אכן עליכם לשאול עצמכם מה חשוב לכם בקרבת הבית... ברמת העיקרון- שכונת בוכמן (יותר על כיוון של בתים פרטיים אך יקר יותר- וקצת פחות נוח מהבחנה של קרבה לכל מיני מקומות וכמו כן לפי מה ששעמעתי ישנה שם בעיית גנים קצת) קייזר (אנחנו גרים וממש ממש מבסוטים מהאיזור- שכונה מרכזית מאוד ודי חדשה שקרובה לרכבת לקניון וליציאה השנייה ממודיעין) ושמשוני (גם שכונה טובה, פחות מכירה ,אך שומעת דעות טובות) הם בין האזורים הטובים והחדשים יותר במודיעין.
    מבחינת פעוטונים משפחתונים וגני ילדים בהחלט יש בשפע וזה הרבה פחות בעייתי.... בן/בת כמה הקטנטן שלכם?

חיים שלנו אמא ואבא מאוהבים בך!!
    תפילה קטנה אישית...
    ליושב שם למעלה-תן לכולנו את הכוח להיות מאושרות בחלקנו אופטימיות וסבלניות , הצלח דרכנו ונסיונותינו, ושלח ברכה עלינו, אמן.
  • וואי פעם ראשונה שיש אנשים ממודיעין :)

אז כך אני גרה במודיעין משנת 1998 ואני מאוד מרוצה ומאוד אוהבת את העיר יש בה הכל ומהכל לפחות לפי דעתי ובעתיד הלא רחוק גם ברכה של העיריה

כל האזורים הם אזורים טובים ונהדרים ואכן קטע של גנים , והכל יש בשפע ולא חסר למרות שלפעמים כן

צריכה עזרה אני כאן בכיף

בהצלחה וברוכה הבאה למודיעין
  • סיון, נראה לי הגיע הזמן לעדכן את הסרגל, לא?
  • אני ממש שמחה שאתן עונות לי זה מעודד
    תודה לכולכן אז הילד שלי בן 2.4 וכן הוא יצטרך מעון עד ספטמבר הקרוב ואז
    הוא ילך לגן עירייה.
    שמעתי על אזור בוכמן שהוא יקר אז זה לא בא בחשבון
    ובמקביל שמעתי גם על קייזר אבל אני לא יודעת כלום עדיין לא הייתי שם אני מאמינה שנהיה שם בשבוע -שבוע וחצי הקרובים.
    מה המחירים להשכרת דירה של 3 חדרים ?
    מה המחיר למעון עד השעה 17:00?
    והאם קל למצוא תעסוקה באיזור? אני עם ניסיון בבנקאות.
    אשמח לקבל תשובות ושוב תודה לכל המשיבות.
  • ברוכה הבאה :)
    הבת שלי הולכת לגן פרטי בשמשוני (ליד קייזר) ואנחנו ממש מרוצים
    עד 17:00 כולל ימי שישי עולה 2,323 ש"ח לחודש
    בגן יש 14 ילדים בלבד
    ממליצה בחום על הבית של אנה
    אם את רוצה לדבר טלפונית אשמח לעזור לך - תשלחי אלי מייל ואעביר אליך את הנייד שלי + של הגן
    המייל שלי:
    [email protected]
    בהצלחה!
    שירלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה