לקראת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן, בנות מקסימות!
    אני מנסה להיכנס להריון 8 חודשים , עלי לציין, שהכל בסדר, המחזור סדיר, אני מרגישה מתי מבייצת( כאבים בצד שמאל, בבטן תחתונה) ושום דבר לא קורה?!

אתמול, הלכתי לרופאת נשים, והיא נתנה לי שתי הפניות לבדיקות דם, שאחת אני אמורה לעשות בין 3-5 יום של המחזור ובדיקת דם שניה ביום ה21 שלאחר המזור, מה הבדיקות הנ"ל מראות, את המצב ההורמונלי? מישהי יכולה לפרט יותר לפרטים?

והפניה נוספת לבדיקת זרע, קיבלתי עבור בעלי היקר! הוא שואל אותי איך מבצעים את הבדיקה, בבית ( במבחנה) או הולכים למעבדה מיוחדת, ועושים במקום? הוא קצת מודאג מהסטואציה!!!!!!!!!!!!!
    אשמח לקבל מכן תגובות!!!

מאחלת לכולנו להיקלט במהרה!!!
    אלונוש.
3 תגובות
עמוד 1
  • ביום ה3-5 זה בדיקה הורמונאלית.
    את ה 21 יום לא עשו לי אבל אני מנחשת שהיא כדי לבדוק אם היה ביוץ
    הבדיקה של בעלך נעשית בבית, ואז בכוס שנותנים לו תוך שעה לבית חולים
    רק אל תגיעו רגע פלני הסגירה.. כך הבזרע של בעלי הלך לאיבוד..

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • היי אלה!

קודם כל תודה על התשובה המהירה!

לא בטוחה אם הבנתי נכון אותך, לגבי הבדיקה שבעלי אמור לעבור, את הזרע הוא צריך להביא לבית חולים, אחרי שעה? לא הבנתי!

לידיעתך, עוד לא לקחתי את ההפניה בשבילו, אז עוד לא קיבלתי את ההסבר לגבי בדיקת זרע.

תודה !

בקרוב מאוד כולנו נתבשר בבשורות טובות!!!

בהצלחה!
  • תוך שעה לאחר יצירת הזרע הוא צריך להיות בבית חולים
    לא אחרי שעה אלא עד שעה לאחר שפיכה.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה