בנות אני חייבת עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגננת בגן של ליאל עושה לידלים שבוע ספיישל פורים. כל יום משהו אחר ואני לא יודעת מה לעשות חייבת רעיונות. אז ככה:
    ביום ראשון - יום הפוך. צריך להלביש את ליאל בשמהו יוצא דופן.שום דברכ לא עולה לי לראש.
    יום שני יום בלונים. צריך לבוא עם בלון בצורה לא רגילה או אפילו להמציא תחפושת מבלונים.
    יום שלישי יום מתוק. טוב זה פשו צריך להביא איזה ממתק.
    יום רביעי יום כובעים. לבוא עם איזה כובע.
    יום חמישי קרנבל חיות. אפשר לבוא עם תחפושת ואפשר פשוט לשים סתם אוזניים או זנב.
    יום שישי מסיבת פיג'מות. בוא עם פיגמה לגן.

אין לי שום רעיון לגבי יום ראשון ושני. אולי תעזרו לי פליייזזזזז.

7 תגובות
עמוד 1
  • יום ראשון תלבישי לו שמלה
    יום שני מוכר בלונים
    תהנו!
  • מאיפה אני אשיג לו שמלה? אוף.

• שכנה? בת דודה עם ילדה?
  • הבת של בת דודה שלי בת 12. אין להם שמלות קטנות. טוב אני כבר אמציא משהו.

• מה הבעיה למצוא שמלה?
    תבקשי מאיזו אמא בגן שעשועים...

• זה מקסים וכיף לילדים ועוד כאב ראש לנו, להורים

[[[
  • לגבי יום שני- יש תחפושת מדהימה שראיתי פעם שעשויה כולה מבלונים והיא: אשכול ענבים.
    כלומר את צריכה לקחת רק בלונים סגולים, או ירוקים, ואיכשהוא לחבר לו לבגדים. ולהכין לו עלה גדול בתור כובע על הראש. אני לא יודעת אם את רוצה להשקיע כ"כ אבל לדעתי זה מגניב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה