היי בנות.. אני אחת מפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם לא פעילה כ"כ לאחרונה... מחוסר זמן
    הסיבה שאני חסויה היא בגלל עבודה בלבד- אולי יש בנות מהעבודה שלי שקוראות כאן. אחרת לא הייתה לי בעיה לכתוב בשם האמיתי שלי
    היום אני ביום ה 32 למחזור ועוד לא קיבלתי. גם אין סימנים. התחלנו לנסות החודש להביא עוד ילד. עשיתי שלשום בדיקה בערב היה פס אחד. היום עשיתי בדיקה בבוקר היה גם פס אחד. אני לא מבינה איך זה זה ממש מוזר
    בהריון הקודם האמת גם היה לי אחרי שבוע איחור פס מאוד מאוד בהיר ובבדיקת דם שעשיתי היה בטא 69. יכול להיות שגם הפעם זה אותו סיפור שפשוט רואים הריון אחרי הרבה ימי איחור?
12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, יכול להיות

[[[
  • מאמי חכי עוד קצת ותעשי בדיקה חוזרת. אולי באמת היה ביוץ מאוחר.

• כן נראה לי אני ישר אלך על בדיקת דם
    לעוד מישהי היה ככה ובסוף היה חיובי?
  • בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה
  • יכול להיות גם שזה איחור קורה לפעמים שמחזור מאחר גם מלחץ וחוסר ודאות
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בהצלחה

• לי קרה ככה!
    פעם אחת לאחר שבוע איחור ובדיקה שניה לאחר חודש איחור ויצא שלילי

• שיהיה בהצלחה
  • תודה בנות, אני אעדכן
  • היי לי קרה......בדיקת הריון הראתה שלילי פס אחד ואחרי שבוע איחור בדיקת דם הראתה חיובי --הרופא אמר שזה ביוץ מאוחר בהצלחה..
  • בהצלחה

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה