אני בהתלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שעון שבעלי קנה לי אותו במתנה כשילדתי את ליאל. זה שעון מאוד יקר של דונה קארן ניו יורק DKNY ואני לא לבשתי אותו אף פעם הוא מאוד דקורטיבי ואני לא שמה אותו. הוא כבר שנתיים וחצי ושכב אצלי במגירה ובקופסה המקורית שלו.
    אני רוצה למכור את השעון הזה כי אנחנו צריכים כסף וזה שעון שעלה לבעלי קרוב לאלף שקל. ומצד שני מאוד לא נעים לי מבעלי למכור משהו שהוא נתן לי מכל הלב. אבל פשוט חבל לי שהשעון שוכב לו בלי שימוש. והוא אפילו לא מזכיר לי על השעון הזה.
    מה אתן אומרות? אולי לדבר עם בעלי על מכירה ושוב אם אני אדבר איתו אולי הוא יפגע אבל הוא לא יראה את זה שהוא נפגע אני מכירה אותו. הוא יגיד לי תעשי מה שאת חושבת לנכון אבל הבעיה שאני לא יודעת.... מה הייתן עושות?

3 תגובות
עמוד 1
  • תראי טניה, קשה לייעץ בשאלות כאלה כי זה בינך ובין בעלך, ורק את יכולה לדעת מה עדיף.
    אם אני הייתי במקומך הייתי שואלת את בעלי מה דעתו בנושא ומחליטה ביחד איתו מה לעשות
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• בהחלט להתייעץ עם בעלך.

[]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה