אני צריכה בבקשה המלצה לחופשה בחו"ל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם הילדים
8 תגובות
עמוד 1
  • הכי מתאים זה טורקיה... הכל כלול ויש ים פעילויות לילדים לא צריך לזוז מהמלון
    אבל אני לא יודעת אם מומלץ לנסוע עכשיו עם המצב שם.. תבררו
    אנחנו נסענו שנה שעברה שאוראל הייתה בת 9 חודשים בערך ומזה נהנינו!
    והיא נהנתה שם בבריכות יש גם מגלשות מים לילדים יותר גדולים
    http://www.........
  • היינו כבר בטורקיה עם אלעאי,
    ו-רון היתה בבטן.
    היה מאוד כייף אבל חשבנו לשנות קצת אוירה.
    אנחנו מאוד רוצים לנסוע לונציה, אנחנו לא יודעים עד כמה זה מתאים עם ילדים.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, יש חברה בפורום שהיא סוכנת נסיעות..אני רק לא זוכרת מי היא. אולי אני יכולה לקבל ממנה המלצה.

• איטליה זה בעיקר לטייל.. לא נראה לי מתאים לילדים קטנים.
    הם בטח ירצו רק בריכה ולא יעניין אותם לטייל לראות תרבות
    http://www.........
  • גם אנחנו היינו באותה תקופה בטורקיה עם בתשי...איזה כיף היה הא בתש???
    לדעתי הכי מתאים זה קלאב מכל הסיבות שצויינו לא כל כך משנה איפה.טיולים לגיל כזה לא מתאים
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• מה עם הולנד?
    לפני שנסענו לטורקיה, יצא לי להיתקל באינטרנט באיזשהו קלאב בהולנד.
    משהי מכירה?

(כ"כ בא לנו ונציה

• את יכולה לנסוע לפריז יש שם את היורודיסני זה יכול להתאים מאוד לאלאעי זה בטוח
  • חלפה בראשי המחשבה על היורודיסני..
    וגם יש לי המון משפחה שם שיכולים לכוון אותנו.
    אני צריכה לבדוק את רמת העלויות, נראה לי שהן נורא גבוהות, אבל מה שבטוח- נהנה מאוד!

אני עכשיו בודקת.

• אי אדווה . מה שלומך ?קפצתי לכאן במקרה , כאילו הרגשתי שאת מחפשת אותי .
    לגבי טורכיה אני לא מומחה בכלל , פעם אחרונה היתי לפני 6 שנים ולא נראה לי שיחזור לשם , מבחינת החצי זה לא בא בחש-ן .
    בונציה היתי לפני 4 שנים בדיוק בהריון עם בני , אחלה מקום רק עם ילדים קטנים אין שם מה לעשות בכלל , זה יותר רומטי . אפילו בני שרגיל לטוס , היה כבר בחו"ל איזה 5 פעמים , עדיין לא נקח לשם בשנה - שנתיים הקרובות הוא כבר בן 3.
    לדעתי האישית החופשה שיכולה להיות מצויינת לתקופה קצרה יחסית ( כי לשבוע או יותר יש לי מקום סודי אחר ) זה ספרד - ובספרד זה ברצלונה . מחירים בסדר , אפשר למצוא מלון ברמה טובה כמו שאת אוהבת , יש פעילות לילדים גדולים וקטנים כמו גן חיות מצויין כולל מופע דולפנים כלול במחיר , יש אקווריאום הכי גדול באירופה ומאוד מעניין , יש את פארק "אוונטורה " למיטב זוכרוני אורן אוהב את זה , יש את ביקורים באיטסדיון האגדי של ברסא "קאמפ נו " , עיר יםה עפייה , חוף הים . אירופה אמתית בטץ ספרדי .

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה