37.9 זה חום?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה כמו אמא רעה
8 תגובות
עמוד 1
  • זה התחלה...אבל לא נותנים כלום לפני 38.5
  • זה חום...
    אם היית אומרת את זה לגננת לא נראה לי שהיא הייתה מאשרת לך להביא אותה לגן..
    אבל באמת לא נותנים עוד כלום לילדים בחום כזה.. ואם היא לא הראתה סימנים של כלום, יכול להיות שזה יחלוף!
  • זה עדיין לא חום.
    גם 38.2 זה עדיין סביר...ככה בד"כ קמים משינה אגב...
    בעיקר כשהם עטופים היטב....
    תתקשרי עוד שעה תבדקי מה איתה
    html]
  • אצל מבוגרים מעל 37 זה חום
    אצל ילדים רק מעל 38 זה חום.
    בכל מקרה, מקווה שזה כלום
  • אני היום לא שלחתי עם 37.5 חום
  • לי היה ככה עם להב
    ואז בסוף התברר שזה קשור למחלת הנשיקה ועד היום אני עם רגשי אשם ששלחתי אותה ככה למעון
    אני לא אעשה את זה יותר

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • כל מה שמעל החום הטבעי (היומיומי) של הילד נחשב חום. זה נכון שרק מעל 38.5 נותנים תכשיר להורדת חום אבל זה לא אומר ש38 זה לא חום... בד"כ כשלי קורים מצבים כאלה אני עוקבת. מודדת כל פרק זמן מסוים (נניח כל חצי שעה) ורואה שזה לא עולה.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • שאלתי את הרופא של מאור פעם אם 37.7-37.9 נחשב חום והוא אמר שזה חום גבולי. ואמר לא לשלוח לגן עם חום כזה.
    בכל מקרה, אל תרגישי רע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה