זה השתרשרות או מה בדיוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ערכתי בדיקב ביתית של ביוץ ב7.2 הראה לי שיש ביוץ (או שאמין או לא..)..
    שבוע שעבר היו לי 3 ימים שהיה לי הפרשות חומות כאלה שלא התפתח למחזור!..
    האם יש מצב שבהריון? או..?.. (ממליצות לעשות בדיקת הריון?)תודה ענקית...
    אחת שמחכה מאוד להרות...
8 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזו השתרשות ויכול להיות שהגוף מתעתע בך.
    חכי לאיחור אמיתי ואז עשי בדיקה.
    בשום אופן לא לפני.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • קיימת יחסי מין בדיוק ביום הביוץ? מתי אמור להיות מחזור? בדרך כלל 8-9 ימים אחרי הפריה אפשר לעשות ביקת דם BTHG בהפרש של כמה ימים, אם הבטה עולה סימן שיש הריון. יש בדיקות ביתיות עד 4 ימים לפני המחזור אך אחוזים לראות הריון קטנים, מ יום רביע רק 53 אחוז, המלצה יחידה להמתין לפחות שבוע ביום מחזור אם יש לך סדיר בדרך כלל. יש עוד סימנים חוץ מ הפרשות חומות?
  • הי לכם..
    כן קימתי יחסי מין באותו היום השתדלתי פחות או יותר יום כן יום לא..
    אממ ישש לי הרגשות מוזרות בבטן אבל לא יותר מזה.. האם זה מראה משו ?(לא שחושבת..)
    המחזור היה אמור לבא בימים האחרונים בתקווה שלא יגיע ונתבשר בשורות טובות תודה...
  • למה את לא עושה בטא?
  • אני פשוט מפחדת להתאכזב.. לכן מעדיפה לחכות שהאיחור יהיה משמעותי.. הלואי בעז"ה!!
  • בהצלחה לך

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • זה כבר איחור...
    בהצלחה
  • תודה לכן.. בעז"V אחכ עד סוף שבוע ואם המחזור לא יגיע בעז"ה העשה.. הלואי שלא יבוא.. לפעמים אני חושבת שהיחידה שמתאכזבת כל חודש בחודשו.. עכשיו רואה שלא היחידה וזה מעודד שיש כאלה שאפשר להתיעץ איתן טנקיו העדכן בעז"ה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה