התייעצות-כמה הייתן לוקחות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לשמור על תינוק בן שנתיים משעה 6 בבוקר עד 7.30
    שצריך לקחת אותו למעון-צריך מונית כדי להגיע למעון..מונית עולה בסביבות 22 שקלים?
    6 ימים בשבוע?
    תודה

13 תגובות
עמוד 1
  • 30 שקל לשעה + מונית הלוך חזור
    יעל, אמא של יונתן
  • כאילו שעה וחצי??איזה מתאים...רגע זו מישהי זרה או חברה/שכנה?נראה לי משהו כמו לא יותר מאלף שח בחודש..ואת תקחי אותו כל פעם במונית או שאת ניידת?
  • זה קרוב משפחה ואני ניידת אבל יש הוצאות דלק מן הסתם ו6 בבוקר זה גם לקום מוקדם

• מ6:00 בבוקר?

[[[
  • נסיעות בנפרד + 30 לשעה + ביטוח לאומי (שתהיי מכוסה).

דרך אגב, שלוקחים במונית יש כיסא בטיחות? זה תמיד מעניין אותי איך עושים את זה
  • נטלי לא הבנת

• [[[
  • זה כמו ביביסיטר....ביביסיטר לוקחת לשעה 25-30 ש"ח...אז אני הייתי לוקחת 50 שח ליום
  • לדעתי לא יותר מ-30 לשעה, אני יודעת בתור הצד השני של הסיפור- אנחנו לפעמים צריכים סידור כזה גם, ולמזלי יש לי משפחה- אבל אני יודעת שיותר משלושים לשעה לא הייתי משלמת ופשוט הייתי מנסה לעשות שמיניות באוויר שיסתדר לי הבקרים בצורה אחרת...
  • מסכימה עם ליאת

[center]
  • מזלי יש לי את אמא שלי אבל בזמנו חיפשתי סידור כזה ולא הייתי מוכנה לשלם נראה לי כמו שקרן כתבה 25 זה דיי והותר סה"כ אם זה הרבה כסף בשביל שעה וחצי זה לא ישתלם להם למרות שאין להם ברירה

המסנג'ר שלי: [email protected]

• עוגית- ממש אין כיסא בטיחות במונית...אלא אם את בעצמך מביאה
  • 6-7 בבוקר נחשבות לשעות של בטרם יום העבודה = מגיע לך שכר גבוה יותר מאשר על שעת בייביסיטר רגילה.

איפה בתך תהיה בזמן הזה? האם זה מחייב אותך להעיר אותה ולקחתה איתך בשעות טרם-בוקר אלו?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה