מה כל כך קשה לשמור סוד??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה פה ע נ ק יש לאמא שלי אני שבוע 9 ואמרתי בע"ה שאני אהיה באמצע שלישי אני יבשר על ההריון...בכל זאת אני די מאמינה בעין הרע אין לי מושג מה עבר עליי ואמרתי לאמא שלי..כמובן שהיא כבר הספיקה לספר לאבא שלי לאחותי ואין לי מושג למי עוד אבל מכירות את זה"אמא סיפרה לי אבל אל תספרי לה שהיא אמרה..."כאילו מה הקטע לסתום עוד שבועיים שלוש...הקטע שאמרתי לבעלי שלא אמרתי ואז אתמול שאחותי אמרה שאמא סיפרה לה הוא הסתכל עליי והבין ששיקרתי לו אוף איזה בעסה שזה קרה ככה הכי קטע שהיום התקשרתי אליה ואני אומרת לה אמא תגידי ספרת למישהו והיא אומרת לי"מה פתאום נראה לך אמרת לא לספר"...שחקנית כזאת--ועוד נשבעת לי..טוב נו משפחה שכזאת.. ב"ה הכל יעבור בטוב וזה לא ישפיע על ההריון אמן -אני פחדנית לא קטנה...
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי יהיה בסדר

[[[
  • באמת לא נעים.

אוהבת בשמת
  • חחחח נשמעת בול כמו אמא שלי- את בטוחה שאת לא אחותי ושפשוט עדיין לא בישרת לי??????????

• פעם הבאה תספרי רק לנו לא נגלה לאחותך

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • בייבי בום איזה מצחיקה...הדסוש אתם יודעות אחריי ישר רצתי לכתוב לכן...טוב נו בטח כולם יודעים.. ועוד שבוע שבועיים כבר מי שישאל אני כבר יספר...ככה אני יוכל להגיד שהתחלתי שלישי גם טוב??לא??כמה בעצם צריך להסתיר אומרים עד חודש שלישי אבל אף אחד לא ציין אף פעם התחלת שלישי אמצע או סוף....
  • מאמי תלמדי לפעם הבאה לא לספר גם לאמא אים היא רצה לספר לכולם.
    אנחנו נשמור את סודך ורק שתאשרי נרוץ לספר לכולם
  • אני עד אחרי השקיפות לא סיפרתי לאף אחד......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מתוקונת מה ממש לאף אחד??באיזה שבוע עושים את השקיפות??ומה לא ראו כלום??הבנתי שבהריון השני הבטן יוצאת יותר מהר...בהריון הראשון בשלב זה לא ראו כלום...אבל תודי קשה לשמור סוד כזה..בשני ההריונות חיכית עד חודש שלישי?אם כן כל הכבוד חבל שלי יש פה גדול...[:D
  • אם את יודעת שהיא לא יכולה לשמור סודות למה לספר לה

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• מילא כשזו אמא שלך.. כשזו החמות שפותחת את הפה בשבוע 10 זה יותר מעצבן... מנסיון.
    שטויות יהיה בסדר, ולמי שמספרת רק אחרי 3 חודשים- כל מה שנותר לי לומר זה שכנראה שהיא ממש ברת מזל ולא מרגישה נ-ו-ר-א כמו חלקנו,
    כי כשאת מרגישה כמו חולה במשך 3 חודשים- אז לא שקיפות ולא נעליים, את צריכה עזרה! ועל עזרה צריך לשלם בלי סודות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה