אנחנו בבית עם האוצר החדש!!!! +סיפור הלידה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כמו שאלינור כבר עידכנה אתכן,
    ילדתי ב"ה ביו רביעי 17.02.2010 בשעה 6:25 בבוקר את הנסיך הקטן שלנו!!!
    יפיוף קטן במשקל 3400 ק"ג!!!
    ביום שלישי בבוקר רשמתי לכן שכבר עברו כמעט 24 שעות מאז שהרופא עשה לי סטריפינג (בשני בבוקר) ושום דבר לא זז משמעותית מאז.
    ביום שלישי אחה"צ לא הרגשתי תנועות הרבה זמן החלטתי ללכת למרפאה לבדוק.
    שם ראו תנועות ב"ה ושוב קצת צירים לא משהו מסודר.
    האחות שם נתנה לי את המוניטור רק להכנס להראות לרופא שהיה שם.
    הוא רהא צירים אבל לא סדירים אמרתי לו שאתמול הייתי אצל הרופא שלי למעקב ועשה לי סטריפיג וכלום לא זז מזא ואני מסתובבת עם פתיחה 4 כבר כמה ימים.
    הוא הסתכל עליי כאילו נפלתי מהירח מה4 ????
    הוא אומר לי: "4 זה ביה"ח,לא יכול להיות שהרופא שיחרר אותך בואי נבדוק"
    הוא בדק ראה באמת שזה פתיחה 4 ומחיקה של 80-90% הוא החליט סופית לא מסתובבים כך סתם.
    את צריכה ללדת הוא אומר לי.
    עשה לי עוד פעם סטריפינג ונתן לי הפניה לביה"ח לפקיעת מים כדי שיתחילו צירים סדירים ויאללה ללדת!!!!

הוא אמר לי אל תחכי עכשיו כמה שעות בבית עד שיתחילו צירי תופת ואז תצטרכי לצאת בלחץ תחזרי הביתה תתארגני ברגוע ותצאי לביה"ח.
    חזרתי ב9 בערך (בערב) הביתה מהרופא הרדמנו את יעלי התארגנו ובערך ב10 יצאנו לביה"ח.

בביה"ח כמובן לא ממש התיחסו אלי כי היו נשים שהיו ממש בלידה אז אמרו לי לכי תסתובבי תבואי עוד שעה וחצי נבדוק אותך.
    חזרנו בערך ב12 אחרי שעשינו את כל המזדרונות בביה"ח עלינו 7 קומות וכו' בקיצור סתם התייבשנו.

חזרתי היא מחברת אותי למוניטור שמראה כל 3 דקות צירים של 100 אבל לי הם לא כאבו במיוחד והפתיחה אותו דבר.
    אומרת לי לכי תעשי סיבוב עוד שעה ונראה מה נעשה איתך.
    ב2 חזרתי לחדר קבלה היא בודקת אותי אחרי חוקן אומרת לי עדיין 4 שום דבר מיוחד לכי לעוד סיבוב אמרתי לה "גברת תקשיבי יש לי בבית ילדה אני מסתובבת במצב הזה כבר חודש באתי לפה רק בגלל הפניה של הרופא לפקיעת מים וזירוז אחרת לא היה לי למה לבוא אז הצבתי לה עובדה או פקיעת מים או הביתה.
    היא אמרה לי א"א לעשות לך פקיעת מים כי העובר מאוד גבוה והביתה את מפה לא יוצאת.
    נשארה לך אופציה אחת- סטריפינג!!!!

אמרתי לה תראי,ביומיים האחרונים עשו לי כבר פעמיים ושוב דבר לא קרה חבל לך על הזמן!!!

היא שואלת אותי זה כאב לך שעשו?? אמרתי לה לא!!!

אז היא אומרת לי: "טוב אז כנראה שלא עשו לך ממש סטריפינג,בואי אני אעשה לך ונראה"

היא קראה לעוד אחות אחת שבאה לשבת לי על הבטן ממש והיא הכניסה את היד שלה ועשתה לי את הסטריפינג של החיים שלי ממש כאבי תופת אמנם דקה וחצי אבל ראיתי כוכבים!!!

היא אמרה לי תנוחי כמה דקות ונראה מה יקרה.

זה היה ב2:20 בלילה.

ופה בעצם מתחילה הלידה באמת.

אחרי פחות מרבע שעה התחילו לי צירי תופת ראיתי את אלוקים קרוב אליי ממש הייתי עם פתיחה 4 כאמור ופחדתי שאני לא אספיק לקחת אפדורל בלידה ניסיתי למשוך עד 03:.. אבל זה היה ממש סיוט צעקתי אפדורל אפדורל אבל אין חדר לידה פנוי היא באה כל 5 דקות מבטיחה שברגע שיתפנה חדר אני ראשונה להכנס. ב 03:30 ב"ה התפנה חדר לידה נכנסתי ותוך 5 דקות הגיעה המרדימה עם האוצר-אפדורל!!!!

שמה לי אותו ותוך 4 דקות הייתי כבר בגן עדן זה היה ב3:45 בבוקר .

המיילדת בדקה לי רק שוב פתיחה שעמדה עדיין על 4 ואמרה לנו לכו תנוחו אני אבוא עוד שעה ונראה מה קורה.

בנתיים הבעלול ממש לקח את ההצעה שלה ברצינות פתח לו את הכורסה לקח שמיכת צמר והלך לישון!!!

המתח הרג אותי וכמובן לא נרדמתי אבל לפחות נחתי קצת.
    ב4:45 אחרי שעה היא באה בדקה פתיחה שהיתה כבר 5 ואמרה, תנוחי עוד שעה אם בעוד שעה לא תיהיה התקדמות אני אפקע את המים כדי שיזרז לך.
    המשכתי לנות עוד שעה עד 05:45 והא באה בדקה כבר פתיחה 6.
    היא אומרת לי אני יוצאת להביא את מה שאני צריכה לפקיעת מים וכבר חוזרת.
    היא חוזרת ב05:55 אחרי 10 דקות ברגע שהיא נכנסת לחדר אני אומרת לה יורדים לי המים נראה לי!!!

היא בודקת ובום באמת המים פקעוו פתיחה 9.5 כבר!!!
    היא קוראת מיד לעוד מיילדת שתכין את החדר לבואו של התינוק תביא את כל הציוד הדרוש נתחיל בלחיצות הבעלול שומע רעש ושואל מה קורה כןא? למה אתם לא נותנים לישון?.??

היא אומרת לו אדוני אשתך בפתיחה מלאה כמעט מתחילים ללחוץ הוא כולו המום אבל עברו רק שעתיים מאז שנכנסו לפה ולא הספקתי לישון כ"כ!!!!ב06:00 התחלנו ללחוץ הייתי עם אפדורל ממש חזק כל הזמן כדי לא להרגיש כלום אז לא הרגשתי גם את הלחץ ומתי צריך בדיוק ללחוץ אז המיילדת כל פעם שהגיע ציר אמרה לי תלחצי.

ב06:25 בבוקר יצא לאויר העולך הנסיך שלנו מדהים וברור ממש כמו שיעלי נולדה!!

הלידה היתה מדהימה קצרה וקולעת מ02:20 עד 06:25 4 שעות שבהם סבלתי רק שעה מצירים!!

אני מודה לאלוקים על המתנה המדהימה שנתן לנו! על הפשוש הקטן הזה!!

תודה לכולכן על התמיכה והאכפתיות!

יום רביעי בעז"ה הברית אעדכן אח"כ בשם!

[
    [
    [
21 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!

• בשעה טובה!!!

• מזל טוב מאמי

[[[
  • איך שכתבת על בעלך הרגת אותי מצחוק

• מזל טוב!!!!!!!!!!!
    בשעה טובה!!!!!!!!!!!!!!!
    הוא לא הספיק לישון כ"כ?
  • אחלה לידה!!!! שיהיה בשעה טובה
  • יווו מזל טוב!!!
  • מזל טוב!
    איזה סיפור.

ובעלך חחחחח

אוהבת בשמת
  • מזל טוב ובשעה טובה

• א. מזל טוב ממי
    html]
  • המון מזל טוב! תגדלי אותו בנחת !
  • המון מזל טוב
  • ואו איזו לידה!!!!!!!!!כנראה שבסטרפינג ריחמו עלייך
  • איזה יופי של סיפור לידה

הרסצ אותי
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מזל טוב נשמה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מזל"ט הרבה נחת!
    בהצלחה בברית מחכה לשמוע את השם

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• ואיי יקירה...איזה לידה....... שייהיה המון המון מזל טוב ותהנו מהנסיך הקטן !!! אושר והמון בריאות
  • זה כל כך מרגש!!!
    מזל טוב מותק,
    תגדלי אותם בנחת ובכייף
    מאחלת לך תקופת הסתגלות קלה למצב החדש

מיטל
  • מזל טוב, הרבה נחת ואושר
  • מזל טוב
  • ואוווווו איזה יופי מלא מזל טוב כמה כייף לחזור הביתה ובכזו קלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה