היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קונה כריות ושוקו בשקית ויין. לא היה לי רעיונות אחרים. ולא אוהבת ממתקים.
אוהבת בשמת
אני גם מכינה עוגה או עוגיות, חשבתי להכין כמה עוגות שמרים קטנות מהמתכון שלך..
אפשר להכין- אזני המן, חטיפי גרנולה, או רק גרנולה בצנצנת קטנה, אם המשלוח למשפחה עם ילדים- להוסיף בפנים חבילת צבעים או צעצוע,
אני יחשוב על עוד דברים..
אין שום ייאוש..
הכי מגניב שיש!!!!!
הולכים לסופר קונים מוכן!!
את לא מבינה איזה כיף זה......... למי יש זמו להכין לבד?
מסכימה עם קודמתי!!!!
לי יש זמן להשקיע תוספת מהממת למשפחה:
אני בשנה שעברה הכנתי כמה סוגי עוגיות קנינו קופסאות של תיונים קטנות ןקופסאות נס קפה קטנות לכל משלוח צירפנו קופסה עוגיות וסוכריות בטעם קפה
עוגה... כדורי שוקולד.. ] אנרגיות חיוביות ויהי מה אלישבע
אני שנה שעברה הכנתי "משלוח זיתים"- לחם זיתים, ממרח זיתים, ובקבוק שמן זית איכותי
וואו רעיונות טובים!!
שתפו עוד!!
בייבי בום מגניב הארוחת בוקר/ זיתים !!
ילד יפה של אמא תוספת מהממת למשפחה:
הי. אני בשנה שעברה הכנתי גרנולה(שעשיתי בבית...), יוגורט וצנצנת דבש (מוצלי...) וארזתי את זה מתוק ממש... לפני שנתיים הכנתי עוגה לכל משלוח (עגולה קטנה...) והוספתי עציץ מתוק- 5 שיפודים עם גומי עליהם (הרטבתי את השיפודים לפני... כדי שיכנס חלק...) וגם השנה אני הולכת על זה...
בשורות טובות לכולם....
קונה קערה יפה ב"ששת" ב- 10 שקל
ושוקולדים עטופים במשקל בשוק.
עוטפת הכל בצלופן, וזהו.
אפשר עלי פילו ממולאים בתפוחי עץ שקיקים של פקאן מסוכר צנצנת ריבה קטנה ומיץ בקרטון אוסחוט טבעי.
תכיני סוכריות קטנות בצורת אוזן המן
אפשר פיתות זעתר קטנות וכדורי לבנה עם זעתר\פפריקה\שומשום ונגיד מיץ תפוזים סחוט