6400 ש"ח לחודש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• 6400 ש"ח לחודש זה הסכום שאני משלמת למטפלת +גן לשתי הילדות שלי,

2400 גן פרטי לילדה בת 3
    4000 ש"ח מטפלת לתינוקת בת 4 חודשים

למזלי זהו סכום שאני יכולה להרשות לעצמי, אבל תגידו רק לי זה נראה קצת לא נורמאלי?
    אני לא מוכנה להתפשר לגבי המקום שהילדות שלי מבלות בו את מרבית זמנן, אבל סתם בא לי להתלונן קצת
27 תגובות
עמוד 1

• המסנג'ר שלי: [email protected]

• מה?.איפה את גרה בבוורלי הילס??במה את עוסקת אם זה לא חטטני??אני הייתי נשארת בבית
  • את רוצה תשובה כנה?..לא, זה לא נורמאלי.
    ואני בוכה על 5000 שאני משלמת על 2 במשפחתון עד 16 וצהרון מ 13 עד 17 לליאור
    html]
  • אני ממש לא חושבת שאם משלמים יותר מקבלים חינוך טוב יותר, פשוט אני חושבת שבגיל 4 חודשים צריכים מישהו שיהיה איתך כל הזמן (מטפלת) וזה גיל מוקדם מדי למשפחתון, כשהיא תיהיה בת שנה אני מתכננת להעביר אותה למשפחתון, ואז המחיר יהיה קצת יותר שפוי.
  • לצערי באזור המרכז המחירים האלה נחשבים סבירים ביותר, אפילו נמוכים

• כל המשכורת של בעלי

• אם את גרה במרכז - אלה המחירים.
    שפוי או לא.... זה לא אני אחליט...

• ואוו זה המון!
    אבל אם זה מתאפשר לך מבחינה כלכלית , אז למה לא???

גאיה וקורן שלנו

[]
    []

• זה פשוט מטורף, וכפי שיולי ומיטל כתבו, אלו מחירים סבירים לאיזור המרכז.....

והסיבה שאני יכולה להרשות לעצמי, זה לא מפני שאני מיליונרית-ממש ממש לא, גם אני וגם בני זוגי שכירים עם משכורות סבירות, אבל עדיין זה מעצבן שהגנים אוכלים נתח נרחב מהשכר שלי.

ואגב אני גרה ביישוב ממוצע באיזור השרון, ביישוב שלידנו שנחשב קצת יותר יוקרתי (וממש לא יישוב יוקרה) הגנים הפרטיים עולים 2700 ש"ח לחודש, ומטפלות 4500......וכמובן שככל שמתקרבים למרכז הסכומים תופחים.....
  • אני גרה ביישוב ברמה גבוהה.. ואצלנו המחירים הם זהים למחירים המדוברים...ואפילו יותר אגב.. מטפלת עולה כאן לחודש 4500-5000 לחודש
    וגנים נעים בין 2150-2650
    html]
  • יווו איזה סכום.. אבל אם את יכולה להרשות לעצמך אז לבריאות
  • זה בהחלט מטורף..
    על הילדים שלי אני משלמת הרבה פחות..
    אבל כמו שכולן כבר כתבו- אם את יכולה להרשות לעצמך ואת באמת בטוחה שאיפה שהן נמצאות
    זה הכי טוב בשבילן.. למה לא??

אפשר להיות המטפלת של הבת שלך??
  • מסכימה שזה אכן סכום מטורףףףףף.

אבל בניגוד לבנות פה, נאלצת להסכים שזה המחיר פה בשרון, ואפילו יצאת דיי בזול אני גם מישוב בשרון ושילמתי לפני שנתיים 2400 לגן לילדה ו4800 למטפלת סה"כ 7200 וזה רק כדי לחזור לעבודה ולשמור עלייה . לקח לי כמעעט שנה להבין שכל חודש אנחנו יוצאים בהפסד עענק מעעצם יציאתי לעעבודה ולחזור הבייתה ולעבוד מהבית.

אבל זה המחירים באזור!!!!!!!!!!!

• אני על שני הילדים לא משלם את הסכום של הגן הפרטי.
    הם לומדים במעון ממש בסדר יש לכל קבוצה מטפלת ושתי מטפלות בחדר, יש מעבר בין החדרים ככה שכל הזמן מסובבות שם המנהלת המבשלת , בקיצור יש הרבה אנשים.
    אני באופן אישי עם כל הסיפורים שיש היום על התעללות בתינוקות ע"י מטפלות, מעדיפה להכניס למעון, שיש שם הרבה אנשים.

אם את מרוצה זה מאוד חשוב
  • זה יותר מהמשכורת של בעלי (המפרנס היחידי)
    [/url
  • נשמע מטורף

[center]
  • אם את יכולה להרשות לעצמך סכום כזה, וזה נותן לך שקט נפשי שהבנות שלך נמצאות בידיים טובות ואת סומכת על הגן ועל המטפלת, חבל להתבאס מהסכום.
    חבל להחליף מסגרות טובות רק בגלל שזה יוצא המון כסף אם זה לא גורם לך לנטל כלכלי

וחוץ מזה אם את גרה במרכז אז 4000 ש"ח למטפלת זה הגיוני (יש כאלה שמבקשות אפילו 5000) ו2400 לגן פרטי במרכז זה גם סכום הגיוני
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • מיכל
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • עצוב, אבל זה המצב היום בשוק הגנים....

• יצאת בזול
  • ואו מחיר מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אבל שוב..אם זה מתאפשר לך אז לכי על זה...כל אחד חי לפי הכיס שלו...אם את מרוצה לא רואה סיבה לשנות את המצב....
    אני לא מבינה את האטרף אחרי מטפלת..סליחה..אבל גם בגיל כזה...
    לא סומכת על מישהי שנמצאת לבד בבית עם הבייבי בלי שום ביקורת...בשום מצב!!!!!!!!!!!!!!!!
    ובטוח לא בעלות של סכום כזה
    וגם בגיל 4 חודשים זה ממש בסדר לשים במסגרת.. לא תמיד מתאפשר להיות איתם בבית לתקופה לא מוגבלת
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• אני בהלם האמת אבל שמעתי שיש מחירים כאלו
    אצלנו המושב נחשב מושב יוקרתי בחבל מודיעין
    אבל המזל שלנו שהמעון דרך משרד התמת
    אז יש דרגות והגנים שלנו נכללים בחוק חינוך חינם
    אז שנה הבאה נשלם צהרון פלוס ועד הורים.

זה יותר מהמשכנתא שלי מה שאת משלמת
    וככה עולה שכירות ממוצעת אצלנו בהרחבה
    הסכום שאת משלמת
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • כן אורטל...מה את ב
    html]
  • בעיניי, שני הסכומים פשוט מטורפים!
    אבל זה בגלל שאני גרה באיזור הצפון ואני יודעת שהסכומים במרכז מאוד גבוהים!

• אכן בעיה... בלב גוש דן הסכומים גבוהים עוד יותר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה