נעליים לילדה, צריכה המלצות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני מכירה רק את נמרוד ופאפאיה
6 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו קנינו לא מזמן לגדולה ב-H&O נעליים - יש להם מבחר מאד גדול
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • היי

בקישור הראשון יש נעליים מהממות
  • יש לך בשילב של ביבי בן מדהימות ומאד נוחות
    המחיר בערך 169

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • אני אישית קניתי בנמרוד לפני כמה חודשים מהממם בצבע כסף - מה שחיפשתי בובה מתוקי לאללה עם פרח קטן עליו ומי שלא ראה אומר מקסים והייתי צריכה את זה לחתונה שהיינו ומאז זה עוד טיפה טוב על שקד באירועים מיוחדים אני שמה לה אותן וזה אחרי שחיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר למידה שלה כי יש לה רגל ציפלוחה ומאז אני אומרת רק נמרוד בנעלי ילדים אבל אם את מאיזור השרון את יכולה לנסוע ביום שבת כחלק מטיול לנעלי אליטל בכביש 4 לפני צומת דרור - מקום מוכר מאו וגדול מאוד ושם גם יש כל מיני דברים אני פשוט לא מצאתי שם שום דבר במדה של שקדי

• היי

mikimiki- אני מכירה את החנות של אליטל, קנינו לה שם נעלי ספורט של ניו באלאנס.
    דווקא הלכתי לנמרוד ולא ראיתי משהו לבן יפה, הכל היה מלא בפייטים..
  • דעתי האישית שנצנצים זה יפה לקטנים האלו אבל זו בחירה שלך אני באופן אישי גם מאוד אוהבת כסוף פשוט משוגעת על זה ואפילו כשהתחתנתי לא רציתי נעליים לבנות אלא כסף והפכתי עולמות עד שמצאתי סנדל לא עם עקב שפיצי ויהיה מהמם ובסוף מצאתי באלדו. לדעתי זה פשוט כל כך אלגנטי כסף. לדעתי יהיה קשהלמצוא רק לבן בלי כלום ותצטרכי להתפשר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה