לא מעכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני עדיין בשוק,לא מבינה איך כל זה קרה

אחרי חודש איחור,2 בדיקות בייתיות שליליות,בדיקת דם לפני שבועיים שלילית וכאבים חזקים בבטן התחתונה...
    היום הלכתי לבדיקת דם נוספת,כבר חשבתי שמשהו לא בסדר קורה בתוכי,אבל הרגשתי שמשהו לא תקין,מן אינטואציה שבגללה הלכתי לבדיקת דם וביקור אצל רופא,וכן כן בנות התשובה הייתה חיובית!!!!!!!!!!!!!!!
    אני בהריון!!!!!!!!!!!
    מסתבר שלא צריך לשלול הריון אם עדיין מאחר המחזור,הכל תקין,הרופא העריך שהקטנטן בן 5 שבועות
    אני עדיין לא מאמינה שזה קורה לי....
    אז בננות רציתי לומר תודה מכל הלב על תמיכה,יעוץ ואוזן קשבת...לא הייתי פה המון אבל בכל זאת עזרתן לי עם הידע שלכן,ידעתן לעודד אותי,לתת לי זריקת מצב רוח.............אני מרגישה שאני כבר מכירה חלק מכן
    ואני מאחלת לכל אחת ואחת מכן לחוות את הרגע הראשוני הזה שאני חווה כעת,אני מפזרת על כולכן אבקת קסמים,אבקת הריון ומאחלת לכן שתחוו הריון קל,תקין,בריא ושיהיה הכל בכיף,שתעברו את התהליך הזה מהר ככל האפשר

ונשיקה ענקית ומיוחדת לאלה שאני באמת רואה בך בחורה חזקה ואמיצה ומקווה בכל ליבי שתגשימי את החלום שלך להיות אמא ובטוחה בכל ליבי מההכרות הקטנה הזאת שאת תהייה מדהימה..............

אוהבת אותכן המון ומחזיקה אצבעות לכל אחת שזה יקרה עוד החודש

נשיקות והמון בהצלחה

nofnof
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי!!!! מזל טוב
    נראה כאילו הפקק פה משתחרר, בקרוב אצל כולנו

• יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאני מאושרתתתתתתתתתתת פשוט מאושרתתתתתתתת בשבילך ....הריון קל ותקין ולידה קלה ותגדלי אותו בנחת אמןןןןןןן
  • וואוווו בהצלחה.
    באמת נסים משמיים קורים פה בזמן האחרון.. כאשר אומרים שכבר אין מצב אבל בסוף יוצא נס.
    איזה כיף לך.. הריון קל ומשעמם לך מאמי!

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • איזה יופי!!!! מזל טוב הריון קל שתהני ממנו ובעזרת השם אנחנו ביחד עם כל הבנות מהפורום הזה נעבור לפורום הריון ולידה
    אמן אמן אמן
  • אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן....!!!!
  • מזל טוב.... בקרוב אצל כולם פה...........

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה