למי זה היה בתחילת הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 9 וכמה ימים ויש לי הפרשות חומות כאלו על התחתונית כמעט שבוע כן שבוע לא מאז ההתחלה מתי זה נגמר ונהיה שקטים??הרופא בשבוע 7 שהייתי בבדיקה אמר לי שלא נקיים יחסים ייבשתי את בעלי חודשיים אבל מתי זה ייפסק?מי יודעת למי זה קרה ומתי נגמר?אני יודעת ש9 חודשים אני צריכה להיות נקייה לא??
6 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים במשך ההריון יש הפרשות כל עוד זה לא אדום אז אין מה לדאוג וגם זה ממש לא מפחיד ולא משהו שמאיים על ההריון.
    []
  • זה נורמלי נכון?אבל מתי זה ייפסק?ואז יהיה רגוע יותר....מקווה שבע"ה בקרוב...
  • לי היה הפרשה חומה בהריון של אביאל יום יומיים לא שבוע אבל כל עוד זה לא אדום אין מה לדאוג.
    בהצלחה

• לי היו הרבה דימומים בהריון עד שבוע 14
    יעל, אמא של יונתן
  • יעל איך שאת תמיד מצליחה להרגיע...זה אומר עד תחילת רביעי הא??אז יש לי כמעט עוד חודש...יהיה בסדר בע"ה...
  • אם הרופא טוען שזה כלום אז באמת כלום ותירגעי בפקודה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה