בנות שבטיפול IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, בנות,רציתי לשאולת כמה טיפולים (הזרעות)צריך לעבור כדי לעבור לIVF? ואיזה חוקים יש בנושא? אני בת31, עשיתי 3 הזרעות וממש לא מעוניינת יותר בטיפול הזה ישמח לשמוע טיפים וסיפורים, איך מקבלים אישור לטיפול IVF. תודה ענקית
13 תגובות
עמוד 1
  • היי בדרך כלל עושים 6 הזרעות ורק במידה וזה לא מצליח
    יעבירו אותכם לטיפולי להפריה
    אני מקווה בשבילך שתצליחי בהזרעה הבאה
    לגבי אישור ל-IVF זה פרוצדורה ולוקח זמן , מפאת גילך זה לא ינתן בקלות אלה אם יש בעיה רצינית

בהצלחה מותק

אירית
  • ליידי, תודה לך על תשובה מהירה. אני שמעתי שעושים 3 הזרעות עם זריקות, את אומרת 6 !? לפי מה מחליטים??? זה סיפור שלא נגמר!!!???
  • ליידי, זה לא ממש נכון

Tati30,
    גם אני בת 31 (עוד מעט 32).
    אני עברתי "רק" 3 הזרעות (שאחת מהן היתה עם זריקות הורמונים), שלא הצליחו ואז הרופא מילא לי טופס ל- IVF, הגשתי אותו לקופת החולים וכבר באותו היום נתנו לי טופס 17 למחלקה שביקשתי, חודשיים אחרי זה התחלתי את הטיפול הראשון...ואין שום בעיה רצינית, זה פשוט לא מצליח.
    בהצלחה !!!!
  • היי... שירוש צודקת בהחלט....

אני בת 28 עברתי 3 הזרעות שכשלו ועברתי ל IVF

אולי זה תלוי בבעיה של הזוג...

אבל לפי דעתי פשוט תסבירי ותבקשי מהרופא שלך אישור,

תגידי לי שאת מרגישה שאת מבזבזת זמן יקר ולדעתך ב IVF יש יותר סיכוי

בהצלחה

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• תודה רבה, בנות מקסימות!!! נתנו לי תור ב 15.03 לשיחה עם רופא, נראה אם יפתחו לי תיק לIVF. שירשיר99 שאלה אליך: לי אמרו שצריך לעבור מינימום 3 הזרעות עם זריקות ואם אין הריון אז לעבור לIVF. איך קיבלת אישור כך מהר?

Tati30
  • אחרי 3 הזרעות פשוט אמרתי לרופא שלי שנראה לי בזבוז זמן כל ההזרעות האלו וביקשתי לעבור שלב..
    הרופא שלי רשם בטופס הבקשה הכל אבל תאמיני לי הפקידה בקופת החולים לא ממש קראה מה רשום שם והוציאה לי טופס 17 בלי שום בעיה.
  • אני לא עשיתי ביכלל הזרעות
    ישר IVF
    תלוי מה הבעיה שלכם ... הרופא רשם שאין סיכוי שנצליח בהזרעות
    והם קיבלו את זה .
    גם תלוי ברופא שלך תעמדי על זה שייתן לך אישור לעבור ל IVF
    הוא צריך למלא טפסים בסה"ה ואז מגישים
    ובדרך כלל קופ"ח נותנות אישור

בהצלחה
  • היי בנותאני מטופלת בבית חולים ממשלתי במכון פוריות,......אני רק מאוד מקווה, שרופא שיעבוד באותו יום באמת יקשיב לי.............לי ולבעלי לא נמצאו בעיות. לפני 7 שנים הפסקתי הריון מאז אני באונש

Tati30
  • חמודה
    אל תאשימי את עצמך זה ממש לא נכון לעשות
    עשית מה שהיית צריכה לעשות אז.....
    אני מכירה בנות שאחריי הפסקת הריון ניקלטו בלי בעיה
    בע"ה גם אצלכם
  • קרין 123,תודה רבה לך
  • הי טלי,
    כמו שהבנות אמרו - אין חוקים !!!
    אצלי עברתי 4 הזרעות עם איקקלומין ועברתי ל IVF
    זה מאוד תלוי בבעיה.
    צריך גם ללחוץ קצת על הרופאים. אני אישית הודעתי לו שאני לא ממשיכה הזרעות ואני רוצה שיחתום לי על מעבר להפריות. אחרי יומיים כבר קיבלתי אישור.

אל תאשימי את עצמך על כלום !!! מקבלים החלטות בחיים נכון לאותו רגע. וכנראה באותו רגע זה לא היה נכון גם לכם וגם לתינוק להיוולד. הכל מכוון. לא מאמינה במיקריות. לדעתי כל מה שאנחנו עוברים זה שיעור בחיים.
    נצלי את הזמן הזה לחזק את הזוגיות, אצלנו זה ממש קירב וכשיבוא הבייבי תהיו הכי מוכנים לקראתו.

• היי מורן מתוקה, תודה לך על מילים חמות ו רצון לעזור...........יש לי עדיין תמונות של אולטראסאונד לפני 7 שנים!!! על התמונה רשום שם שלי, שבוע 8,יש דופק.......אני בסרט רציני אני יודעת שיהיה לי תינוק, אבל זיכרון שלי הרבה פעמים מחזיר אותי אחורה..................
  • הי טלוש,

עם כל הכאב שבדבר - את חייבת לשחרר.
    אני חושבת שלא בריא לך להחזיק את התמונה הזו ולהתבונן בה שוב ושוב ולשקוע ברגשי האשמה והכאב.
    אומרים כשמפנים משהו ישן - רק אז יש מקום למשהו חדש להיכנס.... אולי את צריכה פשוט לשחרר מהתמונה בשביל לקבל תמונה עדכנית....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה