איך לעזאזאל נפטרים מזה??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די אני לא מסוגלת יותר
22 תגובות
עמוד 1
  • אוי נגה את מזכירה לי אותי כשטליה היתה בת חודש!
    אני התעקשתי על בקבוק אז נכון בשבוע הראשון היא עשתה סצ'נות הקאה אבל אחרי שבוע היא לקחה בקבוק קבוע עם ביום ומאז זה ככה. כל היום הנקה ופעם ביום בקבוק.
    אל תיאשי! את תראי שבסוף זה יצליח!
  • ליטל- הבעיה היא לא עם הבקבוק..מהיום הראשון היא מקבלת בקבוק פעם ביום.
    הבעיה היא שהיא לא נרדמת בשאר היום בלי ציצי! וזה משהו שהתחיל לפני איזה שבועיים, חשבתי שהשתפר ופתאום נהיה יותר גרוע (אולי זה בולט יותר בגלל שאמילי בבית)..

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מה עם מוצץ?
    תנסי לתת לה מוצץ כל פעם שהיא רוצה לישון ולמרות שהיא מוציאה תכניסי לה בחזרה.
    אצלי זה עבד עם ניצן
  • ניסיתי את כל המוצצים בכל המצבים
  • תראי לי היה את אותו סיור עם נגה והרבה יותר גרוע היא גם בקבוק לא לקחה עד גיל חצי שנה שתביני לא בקבוק ולא מוצץ

• אישי יחזור....מתישהו
  • תתקעי לה את המוצץ בכל מצב,
    גם שהיא ישנה..
    אני אומרת לך ניצן בן 4 חודשים ואני ממש נלחמתי על המוצץ הזה
    ורק השבוע טפו טפו הצלחתי לגרום לו להרדם עם מוצץ
  • איך הסתדרת?
    מצטערת שאין לי עיצה , הלוואי והיה לי נסיון בהנקה
  • אין לי מושג אבל קבלי

• ברוכה הבאה לפורום ילדים מכורים להנקה

• אני באותה סירה כמו שלך עד עצם היום עים יותם, ותאמיני לי שלא מצאתי שום דרך להיפטר מזה, וגם הוא לא מוכן ולא לוקח מוצץ וכלום רק ציצי וכמה שיותר.

[]
  • היי מותק

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ממי תהיה חזקה ועקבית כמו שמילנה כתבה לך לגבי עצות אין לי זה כל כך מוכר אמנם את שקד לא הנקתי הנקה מלאה אלא בתור נשנוש אבל חברה בדיוק אתמול סיפרה לי הבת של בת חודשיים וחצי וכל היום רק ציצי וציצי ולא מוכנה להירדם בלי והחברה עברה ניתוח ויש לה כאבים ובקושי יכולה לזוז וההיא כל היום בידיים או כי רוצה ציצי או כי יש גזים.
    שולחת לך מלא
  • ככה היה לי עם הבת שלי
    הייתה יונקת כל שעה וחצי והייתה נרדמת רק עם ציצי
    האמת זה נמשך יותר משנה
  • קחי את הבקבוק, שכבי לידה במיטה ,
    בניכן שימי כרית נוחה ומאחוריה..שתרגיש
    את הביטחון והחום איתך יחד..תני לה בקבוק או מוצץ כשאת שם צמודה
    לא צמודה אליה... אל תישברי,היא מרגישה את התסכול שלך וזה מקשה עליה
    זמזמי לה תוך כדי ניסיונות לתת בקבוק, לאט לאט היא תרגיש שאת שם
    ואת לא מוצץ וקיימות אלטרנטיבות אחרות לציצי ... יכול להיות שיקח יום יומיים ואולי יותר ..אבל זו דרך גמילה מעולה
    html]
  • ממש מבינה אותך......

גם אצלי זה היה כך - ולא נלחמתי עם זה. פשוט זרמתי איתה.....כי כל כך אהבתי להניק
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • זו אחת הסיבות שבחרתי לא להניק את רון!
    ידעתי שאני לא אעמוד בלחץ המטורף הזה, במיוחד שיש עוד ילד בבית שכל כך צריך אותי.

אז נכון שהנקה זה בריא ובלה..בלה..בלה..אבל אני חושבת שזה לא הרגל טוב בכלל במיוחד כי יש תינוקות שנרדמים רק עם ציצי.

למרות שאני מכירה אימהות שמסתדרות יפה מאוד עם הנקה ומניקות פעם בשלוש שעות וזה מבחינתי נהדר! אבל אם את לא מסתדת..אני ממש לא ממליצה.

אני לא מוצאת שום פסול בבקבוק, ואני אישית הייתי הכי רגועה בעולם כשראיתי כמה רון אוכלת ואז הייתי יודעת שבוודאות שהיא לא בוכה מרעב.

לפני דעתי תגדילי את מינון הבקבוקים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה