מקווה שפעלתי נכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףף היום החזרנו את דנדוש למעון רופאת הילדים אמרה אתמול בבוקר שאפשר אחר הצהריים היינו אצל א.א.ג שאיבחן שיש לדנדוש שוב מלא נוזלים באוזן שמאל והתחיל עם טיפות אוזניים והגרון המקום של הניתוח עדין רחוק מלהחלים (דנדוש אחרי הניתוח לא הסכימה לאכול גלידות וארטיקים) קיצר רופא א.א.ג אמר שעדין אי אפשר ורצה שתחזור רק שבוע הבא כי היא לקחה מאוד קשה את הניתוח והיה סיבוכים וגם עדין אסור לה לאכול כלום כמעט הכל רך וקר ולא ירקות
    אמא שלי עדין חולה לא יכולה לשמור על דנדוש אני לא יכולה להפסיד עבודה אבא שלי לא יודע להתסדר והיינו חייבים לשמוע לרופאת הילדים ושלחנו את דנדוש אחרי שבועיים בבית אבל גם לא השארנו אותה כל היום אלא רק עד שעה 11:30 גם מחר מוציאים אותה באותה שעה ובעצם כל השבוע
    מה גם שדנדוש עדין חלשה לא יכולה כרגע עדין לעמוד שוב לבד (לפני הניתוח עמדה בכוחות עצמה למספר רגעים בלי להחזיק וגם עשתה כמה צעדים) עדיין יכול להיות גם שקשור לרמת ברזל מאוד נמוכה (ירד לה ל -8) ורק יום ד' מתחילה לקבל ברזל אחרי שתסיים מחר אניטיביוטיקה.
    רק דבר אחד ממש כואב לי שילדה בגיל שנה ועשרה חודשים יודעת איפה טיפות האף שלה ומצביעה עליהם ועל האף שלה או היום החזיקה את טיפות האוזניים ועשתה כאילו שמה (ששמתי לה באמת היא בכתה בהיסטריה) ממתי בגיל הזה ילד צריך לדעת מה שמים איפה ואיפה נמצאים הטיפולים? זה אמיתי?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
3 תגובות
עמוד 1
  • שתהיה לה החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • רפואה שלמה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה