מי עשתה טיפולים אלטרנטיביים?האם כדאי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לשמוע בעלות ניסיון

16 תגובות
עמוד 1
  • מה זה טיפולים אניטרנטיביים
    html]
  • מיכל-דיקור;שיאצו;רפלקסולוגיה;הומופתיה וכו

• אני עשיתי 8 טיפולי שיאצו

• אני עשיתי טווינה (זה סוג של מסאג' אבל ברגוע ובלחיצות) היה מהממם וסוף הדרך אם היה לי זמן עכשיו (עשיתי זאת שהייתי רווקה) הייתי עושה זאת שוב בלי לחשוב פעמיים
  • אני עשיתי דיקור, המטרה היתה להעביר את המיגרנות
    קשה לי להגיד שזה עזר...

חוצמזה עשיתי רפלקסולוגיה + צמחי מרפא כדי לעזור לי להיכנס להריון
    לא יודעת מה היה הקסם, אבל אחרי 3 חודשים נכנסתי להריון

• עוגית לדעתי (לא חלילה לפגוע
  • מומלץ בחום...אני עשיתי כל דבר אפשרי
    הייתי גם שפן נסיונות של בעלי שלמד רואה סינית 4 שנים...הוא כרגע לא ממש מתעסק עם זה אבל עדיין...
    זה גם מאוד תלוי למה הטיפול?

אשמח לענות לכל שאלה....
  • ממליצה בחום,יש המון דברים שהרפואה המשלימה יכולה לעזור שאין תשובות ברפואה הקונבנציונלית בעיקר במצבי הריון\הנקה שאז יש דברים שיותר בעייתים ולא כל דבר מותר לקחת או לעשות,כמובן שגם בהריון צריך מאוד להיזהר בטיפולים שונים הכוללים לחיצות.זה מניסיון גם כמטפלת וכמטופלת.
  • יש לתהילה דלקת באוזן כבר כמה חודשים ואנטיביוטיקה לא עוזרת..
    זה או ניתוח או רפואה משלימה שהרופא ממליץ יותר

• לנו במקרה כזה עזר כירופרקט. אמה הייתה אמורה לעבור ניתוח לפני שנה והחלטנו לנסות טיפול אלטרנטיבי לפני שעושים את הניתוח וזה עשה פלאים. אותו כירופרקט עזר גם לבן של חברה שלי עם אותה בעיה.

אנה
  • אלטרנטיביים הבנתי
    html]
  • את מתכוונת אלטרנטיביים
  • הומאופתיה זה מעולה. אני עברתי ויצאתי מרוצה ביותר, יש לי חברה שבנה היה כרוני עם אוזניים אחרי 4 פעמיים עד היום בן 4 לא חזר
  • חחחח כן אלטרנטיביים

• חופשי לדלקות אזניים לעשות טיפול אלטרנטיבי..
    יש כ"כ הרבה פתרונות לפני אנטיביוטיקה ו/או ניתוח

אם את צריכה המלצה דברי איתי
    מאיפה את בארץ?
  • עינבלושה זה בכלל לא פוגע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה