חייבת לשאול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מקנאות?
    כשאתן רואות\שומעות על מישהי מהמשפחה\חברים שנקלטה להריון, אתן מקנאות?
    אני אעיד על עצמי, אני אכולת קנאה!!!! קשה לי לפרגן זה מיד מוביל אותי לבכי ודכאון שנמשך יומיים לפחות
    וכן....אני יודעת הן קבלו מה שמגיע להן ואולי גם אני בזמני אקבל...
    וכן....הן לא לקחו את זה ממני
    כן אני יודעת כבר הכל אבל הקנאה....
    הנה עכשיו בעלי מספר לי שהוא נפגש עם גרושתו לקפה והיא ממש יפיפיה בהריון...רציתי למות...יודעות למה...כי התל"מ שלה הוא בדיוק כמו התל"מ שהיה אמור להיות לי אם לא היה נופל לי
    אז כן אני שמחה בשבילה...למראית עין אבל אני אכולת קנאה מבפנים
    וככה זה כל הזמן....מרירות קנאה ועוד קצת מרירות
    זהו שפכתי!!
    השתחררתי
    אני מקווה שלא כולכן כמוני כי להיות ככה ביומיום זה קשה, זה יושב לי בנשמה ומעיק על כל נשימה
    אובססיבית, כבר אמרתי?,,,,
5 תגובות
עמוד 1
  • האמת את ממש ממש ממש אבל ממש לא היחידה.
    וניראה לי אלו שלא כאלו הן המיעוט.
    כל מי שיש לה בעיה להקלט ניראה לי מקנאה בנשים הרות ושמחות.
    לא מתוך רוע..אלא כי אנחנו כל כך רוצות גם.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • ELAF מסכימה איתך 100%!!! הקנאה לפעמים פשות הורגת...........ומסביב את רואה רק בנות בהריון, כאילו שאין בנות אחרות......ככה זה אצלי

Tati30
  • בחברה בה אני עובדת הרוב בנות לפני שנה בדיוק בתקופה הזאת היו מלא בנות בהריון כפיטריות אחרי גשם ולא הסתקלתי זה לא היה מזיז לי כי לא רציתי ו עכשיו כשכולן מסביבי בהריון או יוצאות לחופשת לידה אני אוכלת ת'לב אבל זה קנאת לבנה אני מאושרת בשבילן ואני מאמינה שגם הזמן שלי יגיע
  • יגיע בטוח.
    נקווה שיותר מוקדם מאשר מאוחר:)
    זה נכון..כשרוצים הריון..רואים רק הריוניות..כרוצים לרזות פתאום מסביב רק דוגמניות..כשרוצים לאכול פתאום הכל מזכיר אוכל:)

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • אתמול חברהה טובה אבל ממש טובה סיפרה לי שהיא בשבוע 5 בהריון וכל כך שמחתי בשבילךה כי ידתי מה היא עברה לא הסכימה ללכת לרופא נקלטה טבעי אבל לקח המון זמןןןןןן והאמת שמרוב אושרר שכחתי את עצמי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה